Facebook Pixel "Φοβισμένοι παίκτες..."
| 2014-08-28 21:43:00

"Φοβισμένοι παίκτες..."

"Φοβισμένοι παίκτες..."

Με το βαρύ σκορ και τον αποκλεισμό της ομάδας του ο Λευκορώσος προπονητής της Ζίμπρου, Όλεγκ Κουμπάρεφ, μίλησε για τα λάθη της ομάδας του που έφεραν το τελικό αποτέλεσμα

«Ήταν σημαντική η αποβολή του Αμανί, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μία στιγμή έκρινε όλο το παιχνίδι. Νομίζω ότι υπήρχαν παίκτες της ομάδας μου που παρουσιάστηκαν φοβισμένοι. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η πίεση που είχαμε από την έδρα», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Ζίμπρου και συνέχισε: «Εάν μου έλεγαν ότι θα έπρεπε να ξεκινήσω το παιχνίδι, θα έβαλα την ίδια ομάδα, αλλά βλέποντας την εξέλιξη του αγώνα, μπορώ να πω ότι δεν το περιμέναμε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με δύο καθαρούς επιθετικούς και αυτή ήταν η μοναδική αλλαγή που είχε. Το είχαμε προβλέψει, αλλά η άμυνά μας οπισθοχώρησε πολύ χαμηλά και αυτό δημιούργησε προϋποθέσεις για να ανέβει η επίθεση του ΠΑΟΚ και στις τελικές φάσεις ο ΠΑΟΚ ήταν πιο γρήγορος από μας. Ουσιαστικά αυτό καθόρισε το παιχνίδι και οι δυνατότητες των παικτών του ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια ο Κουμπάρεφ τόνισε: «Αν είχα περισσότερες αλλαγές θα είχα κάνει αλλαγές και στο πρώτο ημίχρονο. Οι επιθετικοί μας δεν μπορούσαν να τσιμπήσουν την μπάλα και οι παίκτες που έπαιξαν στο κέντρο, δεν είχαν την δυνατότητα να επιστρέψουν γρήγορα στην άμυνα. Τα περισσότερα προβλήματα μας τα δημιούργησαν οι παίκτες που σκόραραν, κυρίως ο Περέιρα και ο Μακ. Από τεχνικής πλευράς ο ΠΑΟΚ είναι ένα επίπεδο πάνω από την δική μας ομάδα και αυτό για τους παίκτες μας τους βοηθά ώστε να δουν πως πρέπει να εξελιχθούν για το μέλλον». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags