Facebook Pixel Έφυγε από Ολυμπιακό, πηγαίνει Παναθηναϊκό!
| 2014-08-30 08:27:00

Έφυγε από Ολυμπιακό, πηγαίνει Παναθηναϊκό!

Έφυγε από Ολυμπιακό, πηγαίνει Παναθηναϊκό!

ΠΟΙΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ του Ολυμπιακού θέλει ο Αναστασίου στο "τριφύλλι" και η περίπτωση που έχει προκριθεί ανάμεσα σε πολλές άλλες;

Μετά από τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναγκάστηκαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν έναν παίκτη που να βοηθήσει στο σκοράρισμα και, φυσικά, να ταιριάζει με το υπόλοιπο ρόστερ.

Μπεργκ δεν είναι εύκολο να βρεθεί στα τέλη Αυγούστου, παρόλα αυτά υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στο σκοράρισμα αλλά και σε θέσεις που ο Παναθηναϊκός χρειάζεται παίκτες, όπως είναι τα άκρα της γραμμής κρούσης (αντι-Αμπέντ).

Σε αυτή τη λογική διάφοροι μάνατζερ άρχισαν να προτείνουν παίκτες στο "τριφύλλι" και, μία από αυτές τις περιπτώσεις, ήταν του Κριστιάν Νέμεθ, όπως γράψαμε και τις προάλλες!

Με τον Αναστασίου να μην είναι αρνητικός για την περίπτωση του πρώην άσου του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, καθώς τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο ολλανδικό πρωτάθλημα και, τακτικά, έχει αποκτήσει τα στοιχεία που θέλει ο Έλληνας τεχνικός. Για αυτό σημερινά ρεπορτάζ επαναφέρουν το όνομα του Νέμεθ στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, καθώς γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και, αν αποκτηθεί, θα μπορέσει να δώσει άμεσα λύσεις.

Προσοχή, δεν λέει κανένας ότι ντε και σώνει ο Νέμεθ θα έρθει στον Παναθηναϊκό! Απλώς η περίπτωσή του απασχολεί τους "πράσινους", καθώς δεν έχει "κοπεί" από τον Αναστασίου...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags