Facebook Pixel "Πλάκα" της Λίβερπουλ στην Τότεναμ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-08-31 17:33:00

"Πλάκα" της Λίβερπουλ στην Τότεναμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Πλάκα" της Λίβερπουλ στην Τότεναμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ντεμπούτο του Μάριο Μπαλοτέλι με την κόκκινη φανέλα, η Λίβερπουλ επικράτησε άνετα με 3-0 της Τότεναμ εκτός έδρας και έδειξε ότι μπορεί να επαναλάβει την περσινή εξαιρετική χρονιά στην Premier League.

Οι "κόκκινοι" έδειξαν τις διαθέσεις τους από νωρίς και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8' με τον Στέρλινγκ, ύστερα από ασίστ του Χέντερσον. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς χωρίς να κάνει κάτι τρομερό, ήλεγχε το ματς με τους Λονδρέζους που έχασαν την σημαντικότερη ευκαιρία τους προς το τέλος του ημιχρόνου με τον Σαντλί να βλέπει τον Μινιολέ να διώχνει σε κόρνερ το δυνατό σουτ του.

Η επανάληψη ανήκε ολοκληρωτικά στην Λίβερπουλ που διπλασίασε τα τέρματά της στο 49' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στίβεν Τζέραρντ. Οι "κόκκινοι" εξακολουθούσαν να είναι καλύτεροι στο ματς, με την Τότεναμ να προσπαθεί, αλλά να μην μπορεί να κάνει κάτι αξιόλογο.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 60ο λεπτό, όταν ο Μορένο έκλεψε την μπάλα λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή και αφού διέσχισε το μισό γήπεδο σκόραρε με πολύ όμορφο αριστερό σουτ. Το 3-0 μέσα στο Λονδίνο έφερε στους έξι βαθμούς την Λίβερπουλ που σταμάτησε το απόλυτο των "σπιρουνιών" που μετρούσαν δύο στα δύο μέχρι σήμερα.

Στο άλλο μεσημεριανό ματς η Άστον Βίλα νίκησε με 2-1 την Χαλ και παρέμεινε αήττητη έχοντας επτά βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές...

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Έρικ Ντάιερ, Καμπούλ, Βερτόνχεν, Ρόουζ (72' Μπεν Ντέιβις), Μπενταλέμπ (59' Ντεμπελέ), Ετιέν Καπού, Έρικσεν (59' Τάουνσεντ), Λαμέλα, Σαντλί, Αντεμπαγιόρ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Μανκίγιο, Λόβρεν, Σακό, Αλμπέρτο Μορένο, Τζέραρντ, Χέντερσον, Τζο Άλεν (61' Εμρέ Τσαν), Στέρλινγκ (86' Χοσέ Ενρίκε), Στάριτζ, Μπαλοτέλι (61' Μάρκοβιτς).

Τα γκολ του αγώνα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν":



 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags