Facebook Pixel Άρχισαν τα... όργανα και η έρευνα για Καπό!
| 2014-09-06 17:41:00

Άρχισαν τα... όργανα και η έρευνα για Καπό!

Άρχισαν τα... όργανα και η έρευνα για Καπό!

Ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών, Αριστείδης Κορέας δεν έμεινε μόνο στην... ανάγνωση των συγκλονιστικών καταγγελιών του Ολιβιέ Καπό για όσα βίωσε στον Λεβαδειακό, αλλά έχει ήδη κινητοποιηθεί για να... ξετυλίξει την υπόθεση. 

Όπως αναφέρει η «Live Sport» τα αρχικά σενάρια που τον ήθελαν διατεθειμένο να καλέσει τον παίκτη για κατάθεση τελικά επιβεβαιώνονται καθώς έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να έρθει σε επαφή με τον παίκτη, τη στιγμή που ο ίδιος έχει αναλάβει και το... βαρύ φορτίο της δικογραφίας για τυχόν ύπαρξη «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ο πρώην αμυντικός των Βοιωτών αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην πολωνική Κίελτσε και είναι αρκετά πιθανό ο κ.Κορέας να στείλει σύντομα συνεργάτη του για να πάρει κατάθεση από τον Καπό, μιας και οι δικές του υποχρεώσεις καθιστούν απαραίτητη την παραμονή του στην Αθήνα. 

Το σίγουρο πάντως είναι πως έχει ανοίξει ο «φάκελος» και η υπόθεση των σοκαριστικών γεγονότων που περιέγραψε ο Γάλλος θα μπει στο μικροσκόπιο του αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών και δεν πρόκειται να κλείσει αν δεν συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που θεωρεί ότι χρειάζονται για την εξιχνίαση της. 


Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags