Facebook Pixel Πρώην «κόκκινος»… έφερε παίκτη στο Λιμάνι!
| 2014-09-06 20:30:00

Πρώην «κόκκινος»… έφερε παίκτη στο Λιμάνι!

Πρώην «κόκκινος»… έφερε παίκτη στο Λιμάνι!

Ποιος παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού και πρώην συνεργάτης της ΠΑΕ βοήθησε να έρθει ο «εκλεκτός» του φέτος στην ομάδα; Διαβάστε στον sportdog.

Ένα ωραίο παρασκήνιο από τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού σας αποκαλύπτει σήμερα ο Σκύλος και η στήλη «sportdog penalty». Το θέμα αφορά έναν από τους νέους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο οποίος… έπιασε Λιμάνι την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού, ωστόσο η υπόθεσή του απασχολεί τους Πειραιώτες εδώ και πολλά χρόνια.

Ο λόγος για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος ήρθε ως ο «αντι-Σάμαρης»! Ο Σέρβος άσος είναι ένα από τα «αγαπημένα παιδιά» του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και για αυτό η περίπτωσή του είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους».

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού τον έκανε σκαουτινγκ από την εποχή που έπαιζε σε Ράντ και Ερυθρό Αστέρα και ο φάκελός του υπήρχε στο Λιμάνι εδώ και πολύ καιρό. Η μεταγραφή δηλαδή αυτή, θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί και δύο καλοκαίρια νωρίτερα, όμως ο Κοβάσεβιτς δεν είχε πείσει για την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης κίνησης.

Κάτι που κατάφερε φυσικά να κάνει ο γνωστός ατζέντης Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό λόγω της υπόθεσης του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος είναι πελάτης του.

Ο γνωστός Γάλλος ατζέντης, που ήταν προσκεκλημένος στο περιβόητο δείπνο του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Μόντε Κάρλο για το οποίος σας έχει αποκαλύψει το θέμα ο Sportdog, ήταν ο… διαμεσολαβητής για τη μεγαταγραφή του Μιλιβόγεβιτς.

Ο Σέρβος χαφ δεν είναι πελάτης του Γάλλου μάνατζερ, αλλά αυτός μεσολάβησε λόγω καλύτερων γνωριμιών για να ολοκληρωθεί το deal και να πραγματοποιηθεί και η επιθυμία του Κοβάσεβιτς, παρότι πλέον αυτός είναι απών από τον σύλλογο…

Δείτε κι αυτό: Σάλος με ροζ βίντεο δημοτικής συμβούλου! (18+)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags