Facebook Pixel Νίκησε Βιτορούλ, "κέρδισε" τον Μπαϊράμι!
| 2014-09-06 22:12:00

Νίκησε Βιτορούλ, "κέρδισε" τον Μπαϊράμι!

Νίκησε Βιτορούλ, "κέρδισε" τον Μπαϊράμι!

Με ένα γκολ του Κουτρουμπή στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Βιτορούλ σε φιλικό στην Λεωφόρο. Κέρδη για τον Αναστασίου η επανεμφάνιση του Μπαϊράμι, το ντεμπούτο Μπερίσα και ο εξαιρετικός Ντίνας.

Οι "πράσινοι" παρατάχθηκαν με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια και τους Κουτρουμπή, Ρισβάνη, Νάνο και Σπυρόπουλο στην άμυνα. Δώνης και Μπούι ήταν τα αμυντικά χαφ, έχοντας μπροστά τους την τριάδα των Μπαϊράμι, Ντίνα και Κλωναρίδη. Μόνος του στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μπερίσα.

Στο πρώτο μέρος οι "πράσινοι" είχαν τον έλεγχο και προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα της ρουμάνικης ομάδας, με τον Εμίρ Μπαϊράμι να είναι πολύ κινητικός και να δείχνει ότι επιστρέφει δριμύτερος μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Απ' την μεριά του ο 18χρονος Μπερίσα που έκανε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, έδειξε αρκετά "ψαρωμένος", ωστόσο πάλεψε πολύ, αλλά δεν τροφοδοτήθηκε και αρκετά από τους συμπαίκτες του. Αυτό που φάνηκε είναι η προτίμησή του να παίζει περισσότερο με πλάτη στο τέρμα και να μην βγαίνει τόσο μακριά από την περιοχή.

Το γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 44' ο Κουτρουμπής ύστερα από όμορφη προσπάθεια του εξαιρετικού Ντίνα. Στην επανάληψη πέρασε στο παιχνίδι και ο μικρός Σταματάκης που έδειξε πολλά θετικά στοιχεία, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος για τον Παναθηναϊκό που κρατάει τις εμφανίσεις των Μπαϊράμι, Ντίνα και Σταματάκη και ευελπιστεί σε "ξεψάρωμα" του Μπερίσα.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Δώνης, Μπούι, Μπαϊράμι(65' Σταματάκης), Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπερίσα(76' Ζέκα)

Βιτορούλ: Μπαλαούρο, Πάνα, Πιτ, Μαμέλε, Μπονίγια, Νταμινούτα, Μίτριτα, Χοντοροτζέα, Μπενζάρ, Αντέλκοβιτς, Καρστορτσέα. Αγωνίστηκαν και οι: Μποίτος, Κασάπ, Κομάν, Χάτζι, Γκεεόργκι, Τσιόμπλα


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags