Facebook Pixel Άθλια εργομετρικά - Έτοιμος τα Χριστούγεννα!
| 2014-09-09 18:48:00

Άθλια εργομετρικά - Έτοιμος τα Χριστούγεννα!

Άθλια εργομετρικά - Έτοιμος τα Χριστούγεννα!

ΠΟΙΟΣ ΧΑΦ βρίσκεται σε άθλια φυσική κατάσταση και σύμφωνα με τις μετρήσεις που του έγιναν, θα είναι στο 100% στο τέλος του 2014;

Λαβράκι έβγαλε πάλι ο σκύλος, σε μία απλή βόλτα που έκανε...

Γιατί δεν είναι και λίγο να μαθαίνει ότι τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων που έγιναν στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, λίγο πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ήταν τραγικά!

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, γιατί η ιστορία έχει μπόλικο ζουμί...

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ατρόμητος έψαχνε αμυντικό - χαφ, με το όνομα του Πάπε Σο να "παίζει" στο ρεπορτάζ του περιστεριώτικου συλλόγου. Στην αρχή του καλοκαιρίου ο Σενεγαλέζος χαφ είχε προταθεί στον Ατρόμητο με 240 χιλ. ευρώ συμβόλαιο αλλά δεν είχε προκύψει συμφωνία.

Η περίπτωσή του όμως επανήλθε στο προσκήνιο στα τέλη Αυγούστου και, φυσικά, τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Η νέα πρόταση της διοίκησης προς τον παίκτη ήταν της τάξης των 150 χιλ. ευρώ, συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, πλην όμως η συμφωνία δεν επικυρώθηκε! Ο λόγος; Ο Σενεγαλέζος χαφ κόπηκε στις εργομετρικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες θα ήταν στο 100% έτοιμος για να παίξει τα... Χριστούγεννα! Καταλαβαίνετε δηλαδή σε τι κατάσταση είναι ο παίκτης... Που, για όσους δεν το θυμούνται, παρόμοια προβλήματα είχε και όταν φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού...

**Kλικ που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις, εκτός αν είσαι ήδη ερωτευμένος!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags