Facebook Pixel Οι "οβίδες" που θα "ρίξουν" την Τούμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-09-10 11:45:00

Οι "οβίδες" που θα "ρίξουν" την Τούμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι "οβίδες" που θα "ρίξουν" την Τούμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σουτ–δυναμίτη διαθέτει ο Πιοτρ Τροχόφσκι! Ο Γερμανός παικταράς, με τα δυνατά πόδια (αριστερό και δεξί) που σκίζουν τα αντίπαλα δίχτυα, σε δύο φοβερά βιντεάκια. Δείτε τον...

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να παλεύει τη μεταγραφή του Πιοτρ Τροχόφσκι, του διεθνή Γερμανού άσου, με σπουδαία καριέρα σε Μπουντεσλίγκα και Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο γεννημένος στην Πολωνία έμπειρος μέσος έχει μείνει ελεύθερος από τη Σεβίλλη, όπου αγωνιζόταν από το 2011 (59 συμμετοχές – 3 γκολ), με τον Δικέφαλο να προσπαθεί, σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ, να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

Η υπόθεση του 30χρονου χαφ είναι προφανώς δύσκολη, ωστόσο στον ΠΑΟΚ λέγεται πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να φέρουν έναν τόσο ποιοτικό ποδοσφαιριστή στην Τούμπα.

Ο Τροχόφσκι άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου, στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα (13 συμμετοχές - 1γκολ), ύστερα αγωνίστηκε για έξι χρόνια στον Αμβούργο (180 συμμετοχές - 20 γκολ), ενώ από το 2011 μέχρι και φέτος βρέθηκε, όπως προαναφέραμε, στο ισπανικό πρωτάθλημα για χάρη της Σεβίλλης.

Ο διεθνής Γερμανός είναι ένας πολυσύνθετος χαφ που διαθέτει πολύ δυνατά πόδια και εκπληκτικό σουτ. Στην καριέρα του έχει πετύχει ορισμένα πολύ εντυπωσιακά γκολ είτε με απευθείας εκτελέσεις φάουλ, είτε με μακρινά σουτ έξω από την περιοχή.

Δείτε τον σε δράση...

ΣΕΙΣΜΟΣ! Η Ελεονώρα Μελέτη με στρινγκ στη Μύκονο - ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ "καυτές" φωτογραφίες   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags