Facebook Pixel "Μας προπονούσε σε πάρκο ο Μόγιες"!
| 2014-09-15 13:52:00

"Μας προπονούσε σε πάρκο ο Μόγιες"!

"Μας προπονούσε σε πάρκο ο Μόγιες"!

Κράξιμο άνευ προηγουμένου για τον Ντέβιντ Μόγιες από τον Ρίο Φέρντιναντ, ακόμα και μετά από τόσους μήνες που έχει φύγει από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ...

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ και νυν της ΚΠΡ, Ρίο Φέρντιναντ, τόνισε πως έχει τις χειρότερες αναμνήσεις από τον Μόγιες, αναφερόμενος στις προπονητικές μεθόδους του 51χρονου τεχνικού.

Μάλιστα, αποκάλυψε και απίστευτες λεπτομέρειες για την προετοιμασία που έκαναν οι "κόκκινοι διάβολοι" σε ένα πάρκο, πριν τους αγώνες με την Μπάγερν Μoνάχου για το Champions League.

«Οι καινοτομίες που προσπάθησε να φέρει ο Μόγιες έφερναν μόνο αρνητικά αποτελέσματα και σύγχυση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ο τρόπος που μας έλεγε να βγάζουμε την μπάλα στην επίθεση. Συχνά μας έλεγε να κάνουμε «γιόμες». Αρκετοί ποδοσφαιριστές πίστευαν πως εκείνη την περίοδο είχαν κάνει τις περισσότερες βαθιές μπαλιές στην καριέρα τους.

Συνήθως η τακτική μας βασιζόταν στις βαθιές μπαλιές. Κάθετες ή διαγώνιες. Ήταν ντροπιαστικό. Σε ένα ματς κόντρα στην Φούλαμ είχαμε κάνει 81 σέντρες. Σκεφτόμουν, γιατί το κάνουμε αυτό; Ο Άντι Κάρολ δεν παίζει για μας»!

Για την προετοιμασία για το ματς με τους Βαυαρούς είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν πραγματικά ερασιτεχνικό. Ας έστελνε στην Μπάγερν ένα e-mail ή ένα DVD με την προπόνηση μας»!

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική σχέση που είχε με τον Μόγιες, λέγοντας: «Μέσα μου ήθελα να ουρλιάξω και να τον αρπάξω»!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags