Facebook Pixel Σοκ στον Άρη!
| 2014-09-18 16:20:00

Σοκ στον Άρη!

Σοκ στον Άρη!

Είναι γραπτό αυτή η ομάδα να μην μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα. Διαβάστε ποια ήταν τελευταία «βόμβα» που έσκασε και φέρνει ραγδαίες εξελίξεις...

Άσχημα τα μαντάτα για τον Άρη, καθώς ο Γιώργος Γαλανός λίγες μέρες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, παραιτήθηκε!

Όλα ξεκίνησαν από την σημερινή συνάντηση του στα γραφεία του Ερασιτέχνη Άρη, όπου ο κύριος Γαλανός είχε φραστικό επεισόδιο με τον Χάρη Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γαλανός είπε στον Παπαγεωργίου πως «από την πρώτη στιγμή δεν με ήθελαν κάποιοι στον Άρη, συνεχώς μου έβαζαν τρικλοποδιές και αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Καλύτερα να σηκωθώ να φύγω εγώ τώρα πριν δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα».

Ο πρώην πλέον παράγοντας των κίτρινων αποχώρησε από την αίθουσα μετά από λίγα λεπτά σε έξαλλη κατάσταση και φωνάζοντας πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά!

Ο Γαλανός δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με αυτούς τους ανθρώπους και πώς αύριο θα παραδώσει το ταμείο από την μία εβδομάδα που βρέθηκε στο τιμόνι του ποδοσφαιρκού τμήματος.

Μην το χάσετε:   Σοκάρει πορνοστάρ της Sirina! (ΦΩΤΟ+BINTEO)  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags