Facebook Pixel Χαλάστρα για Άρη! Τρία και λίγα ήταν... (ΦΩΤΟ)
| 2014-09-21 18:25:00

Χαλάστρα για Άρη! Τρία και λίγα ήταν... (ΦΩΤΟ)

Χαλάστρα για Άρη! Τρία και λίγα ήταν... (ΦΩΤΟ)

Δύο πέναλτι, τρία γκολ και μία κόκκινη έφεραν την ήττα για τον Άρη με 3-0 από τον Καμπανιακό στο «Καυτανζόγλειο». Κακοί οι «κίτρινοι» τέλειωσαν με 9 παίκτες, με 10 η ομάδα της Χαλάστρας από το 69'...

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής γνώρισε ο Άρης, καθώς στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής ηττήθηκε με 2-0 και μάλιστα πολύ εύκολα από τον Καμπανιακό στο «Καυτανζόγλειο», όπου βρέθηκαν και πάλι πολλοί φίλαθλοί του.

Ο Άρης ξεκίνησε αρκετά καλά στο παιχνίδι, ωστόσο παρότι είχε την κατοχή της μπάλας, δεν είχε καλή κυκλοφορία και έκανε εύκολο το λάθος. Στο 19' τα πράγματα έγιναν όμως ακόμα πιο δύσκολα για τους «κίτρινους», όταν ο Γιαννίτσης έκανε λάθος και έχασε την μπάλα και ο Καρατζιοβολής σταμάτησε με πέναλτι τον επιθετικό της ομάδας της Χαλάστρας. Ο διαιτητής έδειξε την «άσπρη βούλα» και κόκκινη κάρτα στον πορτιέρο του Άρη, ενώ ο Υψηλός έκανε το 1-0.

Με τον ίδιο τρόπο πέτυχε ο Καμπανιακός και το δεύτερο του γκολ, καθώς στο 47' ο Γκόλια έκανε πέναλτι και ο Υψηλός πάλι ευστόχησε για το 2-0. Στα επόμενα λεπτά ο Άρης ήταν πολύ κακός και οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν και τρίτο γκολ.

Ωστόσο, στο 69' τα δεδομένα άλλαξαν, όταν ο Παπαζής δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Καμπανιακό με 10 παίκτες. Μετά την αποβολή ο Άρης ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε, έχασε κάποιες ευκαιρίες, όμως το γκολ δεν ήρθε.

Μάλιστα, στο 80' τραυματίστηκε και ο Λεμονής και άφησε τους «κίτρινους» με εννιά στο χορτάρι για αρκετή ώρα, αφού δεν είχαν άλλες αλλαγές, γεγονός που το... πλήρωσαν, αφού στο 90' ο Προβατίδης πέρασε δύο αμυντικούς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ. Το τελικό 3-0 έφερε την πρώτη ήττα του Άρη στη Γ' Εθνική, μετά το άνετο 3-1 της πρεμιέρας κόντρα στην Καστοριά....



















 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags