Facebook Pixel "Αρχίζουμε πάλι από το μηδέν φέτος"
| 2014-09-21 23:59:00

"Αρχίζουμε πάλι από το μηδέν φέτος"

"Αρχίζουμε πάλι από το μηδέν φέτος"

Ο Θανάσης Ντίνας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πλατανιά μίλησε στην κάμερα της Nova για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, αλλά και κόντρα στους Χανιώτες, όπως και στην δική του παρουσία στην ομάδα.

«Κάποτε έπρεπε να σπάσει η παράδοση στα Χανιά. Σήμερα έσπασε και με ανατροπή και δείξαμε χαρακτήρα, γιατί δεν είχαμε καλά αποτελέσματα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και πρόσθεσε: «Μια τέτοια νίκη, όπως ήρθε σήμερα, με ανατροπή, μας δίνει γόητρο για τη συνέχεια. Τώρα έχουμε τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι μία διοργάνωση που θέλουμε να κερδίσουμε και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Ερωτηθείς για την εμφάνισή του, αλλά και την κριτική που δέχεται η ομάδα, απάντησε: «Η κριτική είναι καθημερινή και πρέπει να την περιμένεις. Εμείς την δεχόμαστε. Κάνουμε την αυτοκριτική μας και κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Όσον αφορά στο γκολ που σημείωσε, από το κόρνερ του Νάνο, σχολίασε: «Είναι κομπίνα. Έχουμε πει ότι αν δούμε ελεύθερο χώρο θα γίνει πάσα εκεί και θα προσπαθήσουμε για το γκολ. Εκεί είναι και θέμα πως θα έρθει στο πόδι η μπάλα. Ήρθε καλά και πέτυχα το γκολ».

Για το τι έχει αλλάξει στο παιχνίδι του, τόνισε: «Φέτος είναι διαφορετική χρονιά για όλη την ομάδα. Αρχίζουμε πάλι από το μηδέν. Πέρυσι είχαμε μια επιτυχία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε εκεί. Φτάνω πιο εύκολα στο γκολ, πατάω περισσότερο στην περιοχή».

Και πρόσθεσε: «Σε ένα παιχνίδι παίζω στην γραμμή, σε άλλο συγκλίνω πιο μέσα. Δεν έχει σημασία πως θα παίξεις. Αλλά να είσαι κοντά στην περιοχή και να εκτελέσεις».

Τέλος, για την άμυνα του Παναθηναϊκού, που δέχθηκε και πάλι γκολ, δήλωσε: «Το έχω ξαναπεί. Όταν γίνονται τέτοιες φάσεις και δέχεσαι γκολ είναι και θέμα τύχης και ικανότητας του αντιπάλου. Εμείς μπορεί να σκοράρουμε μετά από πέντε ευκαιρίες και ο αντίπαλος άμεσα. Πρέπει να το διορθώσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags