Facebook Pixel «Δεν είμαστε από τα αγαπημένα παιδιά…»
| 2014-09-25 17:36:00

«Δεν είμαστε από τα αγαπημένα παιδιά…»

«Δεν είμαστε από τα αγαπημένα παιδιά…»

Παράπονα για τον ορισμό Ιωαννίδη και Κάμπαξη στον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Εργοτέλη εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αγρινίου, Φώτης Κωστούλας, σε δηλώσεις του στον NOVA Σπορ FM. 

Αναλυτικά, ο Φώτης Κωστούλας μίλησε

-την πορεία της ομάδας: «Η βαθμολογική συγκομιδή δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα της ομάδας και τις προσδοκίες που έχουμε. Πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή αυτοί οι παίκτες που έχουμε θα καταφέρουν να γυρίσουν αυτή την κατάσταση. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει μια ήττα, όπως αυτή από τον ΟΦΗ. Και στον Ατρόμητο είχαμε κάνει μια καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι με λίγη τύχη. Απέναντι σε ομάδες που είναι σε υψηλότερο επίπεδο, όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. Ελπίζουμε να έχουμε καλή παρουσία στα παιχνίδια με αντιπάλους του δικού μας επιπέδου».

-την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος έχει υπομονή, βλέπει ότι γίνονται καλές κινήσεις και το κλίμα είναι καλό, εκτός από τους μόνιμους γκρινιάρηδες που ακόμη και το πρωτάθλημα να παίρναμε θα έλεγαν ‘γιατί δεν πήρατε και το Champions League».

-τους στόχους της ομάδας: «Ο στόχος μας είναι πρώτα η παραμονή. Δεν είμαστε από τα αγαπημένα παιδιά στη λίγκα και δεν έχουμε να περιμένουμε βοήθεια από κάπου. Θα μας παίξουν όλοι σκληρά. Να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας θέλουμε πρώτα και μετά να τερματίσουμε αν γίνεται ψηλότερα από πέρσι, που ήμασταν στην όγδοη θέση».

-για τον ορισμό του διαιτητή Ιωαννίδη και του βοηθού Κάμπαξη στο ματς με τον Εργοτέλη: «Το μεγάλο μου παράπονο είναι που έμαθα ότι θα μας παίξουν ο Ιωαννίδης και ο Κάμπαξης στο ματς με τον Εργοτέλη. Βλέποντας και αυτό δεν ξέρω αν έρχονται μηνύματα προς τα εμένα…. Θα το δείξει ο καιρός. Για τον κ. Ιωαννίδη δεν είχα εκφραστεί ποτέ επίσημα. Την τελευταία φορά που μας έπαιξε στο Αγρίνιο δεν παραπονεθήκαμε. Ειδικά για τον Κάμπαξη νόμιζα πως έχει και κάποια τιμωρία. Δεν ξέρω κατά πόσο ο κ. Ντάλας κάνει τις επιλογές και αμφιβάλω αν ξέρει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω ο κ. Ντάλας να κάνει τη δουλειά για την οποία έχει έρθει σωστά και καλά για να εκλείψουν οι διαμαρτυρίες από όλες τις ομάδες».

-τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του: «Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε προβλήματα τις πρώτες αγωνιστικής για να λέμε πως παίζεται κάποιο παιχνίδι, πέρα από τα λάθη που μπορεί να γίνουν. Γενικά δεν είναι από τους ανθρώπους που βγαίνουν και διαμαρτύρονται. Δεν το έχω κάνει, εκτός από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και τον κ. Κάμπαξη που προσπαθούσε να αποτρέψει το αποτέλεσμα μέχρι το 92’. Μέχρι κι εγώ είχα βγει τότε από τα ρούχα μου». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags