Facebook Pixel Το τεστ επιβίωσης του Μπαρμπαλιά
| 2011-05-02 19:16:00

Το τεστ επιβίωσης του Μπαρμπαλιά

Το τεστ επιβίωσης του Μπαρμπαλιά

Ταξίδι με προορισμό τη Σερβία όπου διεξάγεται το EURO Under 17 θα πραγματοποιήσει αύριο ο σκάουτερ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς.
 

Ο συγκεκριμένος θεωρείται από τους λίγους πανελλαδικά που το κατέχουν το... άθλημα του σκάουτινγκ αφού ουκ ολίγες προτάσεις του που δεν εισακούστηκαν ποτέ, τώρα κοστίζουν δέκα και είκοσι φορές τα λεφτά με τα οποία θα μπορούσε να τους αποκτήσει ο Ολυμπιακός.

Ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, όπως είχαμε γράψει πρόσφατα, είχε προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των διοικούντων τις προηγούμενες ημέρες μιας και του "καταλογίζεται" ότι μιλάει πολύ στα ΜΜΕ.

Άσχετα από το αν ισχύει ή όχι αυτό, για το οποίο πάντως κάποιοι μέσα από τον Ολυμπιακό βάζουν το χέρι τους στη φωτιά ότι δεν ισχύει και χρεώνουν άλλον... σκάουτερ ως "επικοινωνιολόγο", ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς θα ταξιδέψει στη Σερβία για να ανακαλύψει ταλέντα όμως αυτή τη φορά θα παραδώσει λίστα στο νέο τεχνικό διευθυντή, Εδουάρδο Μαθία.

Όχι όπως τις προηγούμενες που έδινε τις ανακαλύψεις του στο Νινιάδη και τον Κοβάσεβιτς. Τώρα θα τις δώσει στον Μαθία ο οποίος υποτίθεται ότι γνωρίζει την πιάτσα και θα καταλάβει άμεσα κατά πόσο μπορεί να εμπιστευθεί τον Μπαρμπαλιά. Γι' αυτό και το συγκεκριμένο ταξίδι θεωρείται τεστ επιβίωσης για τον σκάουτερ των πέντε ηπείρων...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags