Facebook Pixel Ποδοσφαιρική μαγεία στην Τούμπα!
| 2014-09-28 23:50:00

Ποδοσφαιρική μαγεία στην Τούμπα!

 Ποδοσφαιρική μαγεία στην Τούμπα!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τον ΠΑΟΚ που τραβάει τον κόσμο στο γήπεδο και τα όσα έχει αλλάξει ο Αναστασιάδης, ενώ απευθύνει και μία ερώτηση στους φίλους του Ολυμπιακού.
 

Η Τούμπα είχε και απόψε 16-17 χιλιάδες κόσμο! Με αυτά που είδαν οι παρευρισκόμενοι αποκλείεται να μην ξαναέρθουν! Όσοι ακόμη το σκέφτονται, αργούν επικίνδυνα… Η ικανοποίηση που προσφέρει αυτή η ομάδα δεν είναι δυνατόν να μην γεμίσει το γήπεδο σε μικρό χρονικό διάστημα!
 
Αυτό που έγινε σήμερα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ ήταν απίστευτο. Τέσσερα γκολ, τρία δοκάρια, ασταμάτητος ρυθμός, ανεπανάληπτο ποδοσφαιρικό πνίξιμο του αντιπάλου ο οποίος δεν μπορούσε ούτε καν να σκεφτεί ότι θα περάσει το κέντρο! Χωρίς πλάκα, χωρίς υπερβολή: Παίκτης του ΟΦΗ ακούμπησε την μπάλα από το κέντρο και μπροστά για πρώτη φορά στο 32! Όλα τα άλλα λεπτά ο ΠΑΟΚ πίεζε, επιτίθονταν, έβγαζε φάσεις με κάθε δυνατό τρόπο και πραγματοποιούσε αμέτρητα κλεψίματα!
 
Είναι φορμαρισμένος ο ΠΑΟΚ; Βρήκε τόσο γρήγορα χημεία; Είναι τόσο καλά μερικοί παίκτες του; Είναι τυχερός; Είναι τόσο αδύναμοι όλοι οι αντίπαλοί του; Η απάντηση ακόμη αναμένεται… Θα φανεί αργότερα. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Αναστασιάδη δουλεύει, βρήκε γρήγορα αγωνιστική ταυτότητα, παράγει παιχνίδι, σκοράρει συνεχώς και αποκτά ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.
 
Αν την Πέμπτη στην Γαλλία και την Κυριακή στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πραγματοποιήσει ανάλογες εμφανίσεις, τότε θα ισχυροποιηθεί σε όλα τα επίπεδα.     
 
Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στο πρωτάθλημα και αυτό λέει πολλά. Για το σήμερα όμως! Προσοχή: Είναι μία επιτυχία της μέχρι τώρα πορείας! Γιατί όπως το γράφαμε Αύγουστο μήνα, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο πίσω από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Αστέρα, όντας η μόνη ομάδα που άλλαξε 15 παίκτες και ξεκίνησε με άλλο προπονητή. Και όμως! Ο Αναστασιάδης έφτιαξε γρήγορα σύνολο, που (απλά) κατάφερε να κάνει καλύτερη εκκίνηση από τους άλλους, παίζοντας (καλά) και στην Ευρώπη. (Έστω κι’ αν «έφαγε» μία κεφαλιά στο κύπελλο).
Για το μέλλον όμως, το γεγονός ότι σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, δεν μπορεί να λέει τίποτα! Φυσικά και δεν έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της συνέχειας. Είναι πάρα πολλά αυτά που λείπουν και θα τα απαριθμήσουμε σύντομα. Έτσι, για να μην μπερδευόμαστε…
 
Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον Ολυμπιακό τον οποίο αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή! Έναν Ολυμπιακό που για πολλοστή φορά σε ματς που δεν κέρδισε έθιξε θέμα διαιτησίας και ότι άλλο εξωαγωνιστικό μπορεί να φανταστεί κανείς! Σε ματς που δεν έκανε φάση!
Πλάκα-πλάκα (για τους Ολυμπιακούς) τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός έχασε δίκαια και καθαρά ήταν το 6-1 στις Σέρρες το 1987! (Αν και τότε είχαν γίνει μερικές καταγγελίες γιατί έβρεχε!) Από εκεί και μετά (ειδικά τα τελευταία χρόνια) όταν ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει ισχύει πάντα το ότι… γίνεται « έγκλημα κατά της Ελλάδας».
Αλήθεια εσείς οι Ολυμπιακοί πώς ανέχεστε να σας κοροϊδεύουν με αυτό τον τρόπο; Σας αρέσει; Αισθάνεται υπερήφανοι με αυτά, αλλά και με τα άλλα; Αλλά και τα πιο σοβαρά που βλέπετε και ακούτε με την συμμετοχή πολλών και διαφορών;
Η απάντησή σας (κατά βάθος) είναι: «Μα αυτά έκανε ο Παναθηναϊκός τα περασμένα χρόνια, τώρα τους προλαβαίνουμε και τα κάνουμε εμείς...».
Αυτή είναι μία απάντηση. Το παραδέχεσαι, το λες αντρίκεια (ότι θα πατήσεις επί πτωμάτων δηλαδή για να είσαι πρώτος) και δεν «πουλάς» τρέλα!
Έστω κι’ έτσι, γιατί άραγε απορείτε όταν η δράση προκαλεί αντίδραση; Γιατί αντιδράτε όταν σας τα λένε και τα διαβάζετε; Γιατί εκνευρίζεστε όταν απλά προβάλλεται η αλήθεια (μαζί φυσικά με το αναμφισβήτητο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει πράγματι καλή ομάδα). Και τέλος… Γιατί αρχίσατε να απειλείτε και να αναφέρεστε σε… επίορκους δικαστές που ασχολούνται με καταγεγραμμένες και αναμφισβήτητες τηλεφωνικές συνομιλίες;     
 
(Φυσικά δεν γράφουμε τίποτα για… Καραμάνους, όπως και προχθές για τον αμυντικό της Παναχαϊκής. Δεν θα βρωμίσουμε εμείς το ποδόσφαιρο με κάτι τέτοια καφενειακά σχόλια!  Όλα γίνονται στην μπάλα.
Μεγάλη πλάκα όμως έχουν αυτοί που προχθές σχολίαζαν ειρωνικά ότι… «ο ΠΑΟΚ νίκησε τον πρώην ΠΑΟΚ του Χάβου, του Μαλεζά , του Γιώργου Θεοδωρίδη, του πρώην ΑΕΚτζή Κουτρομάνο!!!!!!!!!!» και τώρα θίχτηκαν με σχόλια για τον Καραμάνο!
Και πάλι κύριοι… Δράση-αντίδραση δημιουργείται!
Γιατί είναι δεδομένο ότι αν σε Βέροια-ΠΑΟΚ ο Παναγιωτούδης (π.χ.) χάσει ότι έχασε ο Καραμάνος στο χθεσινό 0-0, μέχρι και στην Βουλή θα πήγαιναν το θέμα διάφοροι ερυθρόλευκοι!
Όπως τότε πριν τρία χρόνια στο ΟΑΚΑ σε Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ! Ξέσκιζαν επί μία εβδομάδα Χαλκιά και Σαλπιγγίδη με ότι πιο βρώμικο και αισχρό έβαζε ο νους ανθρώπου για το ότι θα «καθίσουν» και θα χάσουν ως παίκτες του ΠΑΟΚ! Και έγινε 0-2 με Σαλπιγγίδη να βάζει γκολ και Χαλκιά να κάνει το παιχνίδι της ζωής του! Και τώρα οι ίδιοι μιλάνε για ηθική!!!!)
 
Πώς το λένε αυτό με το σκοινί και τον κρεμασμένο;

Ο Αποδυτηριάκιας ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ με τον ΠΑΟΚ! Δείτε τι γράφει ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags