Facebook Pixel Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το νέo Fifa 15
| 2014-09-29 23:00:00

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το νέo Fifa 15

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το νέo Fifa 15

Όσοι δεν ασχολούνται με ποδοσφαιράκια -κι εννοούμε να παίζουν τους δύο αιώνιους Pro και Fifa κάθε χρόνο- έχουν την εντύπωση ότι τα προηγούμενα χρόνια η EA Sports κυκλοφορούσε το ίδιο ποδοσφαιράκι με ένα update στα ρόστερ βάση των νέων μεταγραφών.

Το Fifa 14 απέδειξε το αντίθετο, καθώς όντας το πρώτο next-gen Fifa μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια μας με την νέα μηχανή γραφικών του Ignite Engine, η οποία εκτός από γραφικά προσέφερε μια ξεχωριστή εμπειρία στο gameplay.

Κατά τα άλλα, οι κράχτες της σειράς, έχουν έναν λόγο παραπάνω για να χαίρονται φέτος καθώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Όντως η EA Sports κυκλοφορεί φέτος κάτι σαν update του περυσινού Fifa, μόνο που κοιτώντας το ταμπελάκι μάλλον κάποιο λάθος θα έκανε και ξέχασε πάνω...την περυσινή τιμή. Μόνο κάποιος παίζοντας σε 24ωρη βάση με το Fifa 15 μπορεί να βεβαιωθεί ότι βάση του gameplay του πιθανόν να αποτελέσει το χειρότερο Fifa των τελευταίων ετών, πάντα σε σύγκριση με την εξαιρετική εικόνα που μας έχουν δείξει οι τελευταίες εκδόσεις κι όχι σε σχέση με τα τραγελαφικά των "πέτρινων χρόνων". Όχι, δεν γυρίσαμε στα πέτρινα χρόνια. Όχι, κάποιοι θα το σκάσουν το 60άρι γιατί τα αθλητικά games τους βγάζουν μία χρονιά. Απλά...διαβάστε προσεκτικά τι έχουμε να σας πούμε διότι μπορεί στις παρακάτω γραμμές να δείτε κάτι και να αναθεωρήσετε.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags