Facebook Pixel "Δε νομίζω ότι κάποιοι παιδί σκέφτεται τον Ολυμπιακό"
| 2014-10-01 21:37:00

"Δε νομίζω ότι κάποιοι παιδί σκέφτεται τον Ολυμπιακό"

"Δε νομίζω ότι κάποιοι παιδί σκέφτεται τον Ολυμπιακό"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ήταν ο παίκτης που βρέθηκε δίπλα στον Άγγελο Αναστασιάδη κατά την διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου με τον Έλληνα επιθετικό να δηλώνει πως ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη στη Γαλλία, τονίζοντας οτι δεν σκέφτονται τον Ολυμπιακό

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν θεωρεί ότι το επιθετικό της ομάδας τελευταία είναι το κλειδί για τις νίκες: «Από την αρχή της χρονιάς παίρνουμε για τη νίκη, για να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Γι” αυτό ήρθαμε εδώ, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Θέλουμε τη νίκη».

Για το αν ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει με διαφορετικό πνεύμα τα ευρωπαϊκά ματς: «Η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δείχνει ένα άλλο πρόσωπο στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να εξηγήσω το λόγο. Στην Ευρώπη παίρνουμε πολύ καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια και αυτό θέλουμε και φέτος».

Για το αν βοηθά το γεγονός πως δεν υπάρχει ντέρμπι την Κυριακή με τον Ολυμπιακό στο πρόγραμμα; «Δε νομίζω ότι κάποιοι παιδί σκέφτεται τον Ολυμπιακό. Έχουμε πει ότι κάθε φορά βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό το ματς και θέλουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για την αναβολή» .

Για τα πολύ καλά στατιστικά του ΠΑΟΚ στη Ευρώπη: «Εμείς ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη, αυτό θέλουμε από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στη Γαλλία και αυτό θα καταφέρουμε, πιστεύω αύριο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags