Facebook Pixel Ελληνική ομάδα έχει πουλήσει μόνο 1 διαρκείας!
| 2014-10-02 18:05:00

Ελληνική ομάδα έχει πουλήσει μόνο 1 διαρκείας!

Ελληνική ομάδα έχει πουλήσει μόνο 1 διαρκείας!

Απίστευτο και όμως κάργα ελληνικό. Ποιά μεγάλη ομάδα της επαρχίας έχει κάνει αρνητικό ρεκόρ στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας;

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ιστορική ομάδα της Επαρχίας, η οποία ήταν το καμάρι της Πελοποννήσου. Ο λόγος για τον Πανηλειακό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια πάει απ'το κακό στο χειρότερο. Την ομάδα του Πύργου τη γνωρίζαμε απ'την παρουσία της στην Α' Εθνική και τότε όλοι τη θαύμαζαν, αλλά τώρα παραπαίει.


Ο θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League, μία δυνατή λίγκα, στην οποία χρειάζεται οπωσδήποτε την στήριξη των οπαδών του. Ωστόσο κανείς δεν λέει να την στηρίξει. Για να καταλάβετε πόσο οι Πυργιώτες σνομπάρουν την προσπάθεια της διοίκησης, πρέπει να σας πούμε, ότι μέχρι στιγμής έχει διατεθεί μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας. Καλά διαβάσατε, ένας μονάχα τύπος αγόρασα κάρτα για τη σεζόν 2014-2015.


Και δεν το λέμε εμείς. Το αποκάλυψε ο Ιταλός προπονητής του συλλόγου, Κάρλος Πίτσι, ο οποίος είναι και συνιδιοκτήτης του Πανηλειακού... «Αντιμετωπίσαμε μια πραγματικότητα διαφορετική από αυτή που μας παρουσιάστηκε το καλοκαίρι, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Δυστυχώς δεν μου αρέσει καθόλου η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων του Πύργου. Ο Πανηλειακός δεν τους ανήκει. Ο Πανηλειακός ανήκει στην πόλη, σε όλους τους ανθρώπους του Πύργου. Κι όμως βλέπουμε αδιάφορη την πόλη. Έχουμε πουλήσει μόλις 1 εισιτήριο διαρκείας! Όσο για διαφημίσεις και χορηγούς... μηδέν! Το μόνο που ακούω είναι κριτική και... μαλ@κίες. Κάποιοι μιλάνε πολύ.


Ειλικρινά δεν ζητάω λεφτά σαν βοήθεια, απλά στήριξη. Και εννοείται ότι είναι δεκτή η κριτική όταν είναι καλοπροαίρετη και όταν κάποιος θέλει να βοηθήσει. Οι άνθρωποι του Πύργου πρέπει να καταλάβουν ότι ο Πανηλειακός είναι η ομάδα της πόλης!», δήλωσε ο Ιταλός πρόσφατα σε συνέντευξη Τύπου.


Καλά με ένα διαρκείας περιμένει ο Πανηλειακός να μείνει στη Β' Εθνική;





Μην χάσετε τον Αλέφαντο: Θα πω την αλήθεια για το καλό του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags