Facebook Pixel Ο Βενγκέρ και η μεταγραφή που θα άλλαζε την ιστορία!
| 2014-10-03 15:42:00

Ο Βενγκέρ και η μεταγραφή που θα άλλαζε την ιστορία!

Ο Βενγκέρ και η μεταγραφή που θα άλλαζε την ιστορία!

Την κίνηση "ματ" πήγε να κάνει ο Αρσέν Βενγκέρ το 2003 στην Άρσεναλ-Η μεταγραφή που αν ολοκληρωνόταν θα άλλαζε την ιστορία του ποδοσφαίρου!

Λίγο έλειψε να γίνει το μεγάλο "μπαμ" το 2003, όταν ο Αρσέν Βενγκέρ επιχείρησε να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με τρεις πολλά υποσχόμενα ποδοσφαιριστές εκείνη την εποχή, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο λόγος για τους Ζεράρ Πικέ, Σεσκ Φάμπρεγκας και Λιονέλ Μέσι, τους οποίους ο Αλσατός τεχνικός ήθελε σφόδρα στην Άρσεναλ και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τους αποκτήσει από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Με τον δεύτερο τα κατάφερε, καθώς ο Βενγκέρ τον έπεισε πως θα παίξει πιο γρήγορα με την πρώτη ομάδα, κάτι που έγινε. Με τον Πικέ δεν είχε τύχη, αφού ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο το πιο ενδιαφέρον κρύβεται στην ιστορία του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός βρέθηκε μια ανάσα από το να υπογράψει στην Άρσεναλ το 2003, δείχνοντας μάλιστα ιδιαίτερα "ζεστός" σε μια τέτοια μετακίνηση. Παρόλα αυτά η μεταγραφή που ενδέχεται να άλλαζε τα πάντα στον κόσμο του ποδοσφαίρου δεν έγινε, εξαιτίας ενός προβλήματος του παίκτη με την άδεια εργασίας του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags