Facebook Pixel Τίμησε Κατσούλη ο Εθνικός
| 2014-10-04 18:25:00

Τίμησε Κατσούλη ο Εθνικός

Τίμησε Κατσούλη ο Εθνικός

Μέσα σε κλίμα βαρύτατου πένθους και έντονης συγκινησιακής φόρτισης ,η οικογένεια του Εθνικού αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον Κώστα Κατσούλη.

Μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης της ομάδας τελέστηκε τρισάγιο προς τιμήν του Κώστα που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του από τα άνανδρα χτυπήματα των οπαδών του Ηροδότου στα επεισόδια της πρεμιέρας στην Αλικαρνασσό..

Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αλέξη Αγγελόπουλο τον Γενικό Αρχηγό Δημήτρη Αυχούδια, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα με επικεφαλής τον κόουτς Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ,αλλά και η Εφηβική ομάδα με τους προπονητές Θωμά Μακρή και Μάκη Σαμιώτη και τον υπεύθυνο των Ακαδημιών Αντώνη Γρηγοριάδη. Επίσης το παρών έδωσαν οι Βουλευτές της Α Πειραιά της ΝΔ κ.κ Νεράντζης και Κατσαφάδος , ο Βουλευτής της Α Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ , ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ ,κ Καρύδης, , o Δντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ,Κώστας Καραπαπάς, ο Πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής της Προοδευτικής ,Δημήτρης Χόρτσας , ο Πρόεδρος του Ατρομήτου Πειραιά και Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Σδρένιας , ο αναπληρωτής Γ.Γ της ΕΠΣΠ Ιωάννης Ποντίκης και ο Ταμίας, Ιωάννης Σταματάτος.

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags