Facebook Pixel Αυτός τους έχει απογοητεύσει ΟΛΟΥΣ στο Κορωπί!
| 2014-10-05 10:03:00

Αυτός τους έχει απογοητεύσει ΟΛΟΥΣ στο Κορωπί!

Αυτός τους έχει απογοητεύσει ΟΛΟΥΣ στο Κορωπί!

ΠΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΗΡΘΕ φέτος το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό για βασικός και, για την ώρα, δεν παίζει ούτε με την Κ20;

Το περασμένο καλοκαίρι έγινε μεγάλη συζήτηση για το θέμα της απόκτησής του, από την άποψη ότι είναι ένας παίκτης που έχει συμβόλαιο με μεγάλη ομάδα και ήταν πολύ δύσκολο να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Από τη στιγμή που το έκανε, όμως, υπήρχε η αισιοδοξία σε όλους ότι θα πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού και θα βοηθήσει το "τριφύλλι" στα χαφ, σε μία θέση που οι "πράσινοι" δεν μπορούσαν να βγάλουν ολόκληρη τη σεζόν με τους Λαγό και Μέντες!

Ο λόγος για τον Μπούι, που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι για να κάνει πράγματα και θαύματα στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι με την Εστορίλ, στην Πορτογαλία, δεν ήταν ούτε καν στην 18άδα!

Ο Ολλανδός έχει παρουσιάσει ελάχιστη πρόοδο από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα και δεν φαίνεται ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος που έχει η φανέλα του Παναθηναϊκού, σε μία δύσκολη περίοδο μάλιστα όπως είναι η τωρινή.

Για αυτό και δεν είναι λίγοι εκεί που λένε ότι από τους παίκτες που ήρθαν φέτος το καλοκαίρι στην ομάδα (και για την ώρα δεν έχει ξεχωρίσει κανείς με την απόδοσή του), ο Μπούι είναι, ίσως, η μεγαλύτερη απογοήτευση! Ακόμα και από τον Μπερίσα, που ενώ ήρθε ως ο νέος Ζλάταν με σκοπό να βοηθήσει άμεσα την πρώτη ομάδα, για την ώρα παίζει με την Κ20...

** ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Εύα Λάσκαρη: Βίντεο κατάλληλο για 18+...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags