Facebook Pixel Από τη Γιουνάιτεντ, στην Κύπρο!
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-03 14:11:00

Από τη Γιουνάιτεντ, στην Κύπρο!

Από τη Γιουνάιτεντ, στην Κύπρο!

Θυμάστε τον Μανούτσο Γκονσάλβες, που είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Παναθηναϊκό πριν από μερικά χρόνια; Η καριέρα του φαίνεται ότι δεν είχε την εξέλιξη που περίμενε...

Ο διεθνής Αγκολέζος φορ δεν ήθελε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος του εξάμηνου δανεισμού του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποφάσισε να πέσει κατευθείαν στα βαθιά του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Φέργκιουσον, όμως, συγκαταλέγεται στο τοπ επίπεδο και εκεί τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα... Η καριέρα του δεν είχε την πορεία που περίμενε, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη λίστα της κυπριακής ΑΕΛ για τη νέα σεζόν.

Όχι ότι είναι υποτιμητικό να αγωνιστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα, κάθε άλλο καθώς στη Μεγαλόνησο υπάρχουν αρκετοί σπουδαίοι παίκτες και το επίπεδο έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια.

Όταν όμως το "τριφύλλι" του είχε ζητήσει να παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο, προκειμένου να... ψηθεί περισσότερο στο ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού, ο Μανούτσο έκανε τον ζόρικο. Τώρα ο μάνατζέρ του έχει βγει σε ολόκληρη την Ευρώπη για να του βρει ομάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags