Facebook Pixel Τρελός παναθηναϊκάκιας! Θέλει να επιστρέψει ο...
| 2014-10-08 08:46:00

Τρελός παναθηναϊκάκιας! Θέλει να επιστρέψει ο...

Τρελός παναθηναϊκάκιας! Θέλει να επιστρέψει ο...

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ του Παναθηναϊκού κάνει σαν τρελός για να επιστρέψει στο τριφύλλι, 5,5 χρόνια μετά από την αποχώρησή του!

Η αλήθεια είναι ο συγκεκριμένος παίκτης αγαπήθηκε όσοι λίγοι από την πράσινη εξέδρα, γιατί έχει εκείνο το σπάνιο χαρακτηριστικό που λατρεύουν οι οπαδοί: με μία του κίνηση πάνω στο χορτάρι, μπορεί να σηκώσει ένα γήπεδο στο πόδι!

Ο λόγος για τον Αντρέας Ίβασνιτς, που φέτος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Λεβάντε (έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια και τα δύο ήταν ως αλλαγή) και ψάχνεται για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό! Μία ομάδα που αγάπησε όσο καμιά άλλη...

Ο Αυστριακός άσος είναι παίκτης - ορχήστρα, με πολύ καλές εκτελέσεις στα στημένα και μπορεί να πάρει φανέλα βασικού με την ποιότητά του, σε αυτόν τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει αλλά έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Για αυτό και θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα από την πλευρά του Παναθηναϊκού για να αποκτηθεί τον προσεχή Γενάρη ως δανεικός ή για να μείνει ελεύθερος και να πάρει κανονική μεταγραφή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags