Facebook Pixel Σαμπάνιες και Κύπελλο στα Σπάτα!
| 2011-05-03 17:57:00

Σαμπάνιες και Κύπελλο στα Σπάτα!

Σαμπάνιες και Κύπελλο στα Σπάτα!

Ένα ξέφρενο γλέντι στήθηκε στα Σπάτα μετά την προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Σταύρο Αδαμίδη να φέρνει τις σαμπάνιες και τους παίκτες να τραγουδάνε και να χορεύουν για την κατάκτηση του Κυπέλλου.
 

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος είχε πανηγυρικό κλίμα και σε αυτό βοήθησε ο Σταύρος Αδαμίδης ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στα αποδυτήρια της ομάδας με πολλές σαμπάνιες! Ο πρόεδρος της Ένωσης μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την επιτυχία του Σαββάτου, ενώ παράλληλα ζήτησε ανάλογη πορεία και στα πλέι οφ που ακολουθούν, αφού στόχος της ομάδας είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Αυτό το Κύπελλο το κερδίσατε σε κάθε αγώνα και δεν ήταν μόνο ο τελικός. Πάμε τώρα για τα πλέι οφ. Εκεί θέλουμε μόνο την πρώτη θέση. Σας ευχαριστώ εκ μέρους όλου του κόσμου της ομάδας για το Κύπελλο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων».

Μάλιστα, ο Αδαμίδης ενημέρωσε τους παίκτες πως θα υπάρξει και σχετικό πριμ για το Κύπελλο, αν και αρχικά δεν υπήρχε αυτή η σκέψη. Στο μεταξύ, την Τετάρτη οι «κιτρινόμαυροι» θα βγάλουν την αναμνηστική φωτογραφία με το κύπελλο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags