Facebook Pixel Προειδοποιήσεις Κάρολ για Μήτρογλου!
| 2014-10-12 16:36:00

Προειδοποιήσεις Κάρολ για Μήτρογλου!

Προειδοποιήσεις Κάρολ για Μήτρογλου!

Στην κορυφή του προκριματικού ομίλου του EURO 2016 στον οποίο μετέχει και η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών βρίσκεται η Βόρεια Ιρλανδία και ο Ρόι Κάρολ μιλάει για το «ντέρμπι» της Τρίτης και «προειδοποιεί» για τον Μήτρογλου. Τόσο σίγουρος είναι πως θα παίξει;
 

«Είναι παίκτης ποιότητας. Ξέρω πώς είναι. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει από παντού. Μπορεί να το κάνει στο πρώτο ή στο τελευταίο λεπτό και να σκοράρει σε εμάς. Χρειάζεται καλούς παίκτες γύρω του και όταν βρισκόταν στον Ολυμπιακό, είχε καλούς παίκτες, σκόραρε στο πρωτάθλημα και στο Champions League και έδειξε πόσο καλός ήταν. Αλλά όταν μεταγράφηκε στη Φούλαμ, τα πράγματα δυσκόλεψαν, καθώς ήταν σε κακή κατάσταση, ενώ τραυματίστηκε με το που πήγε. Έμεινε εκτός για δύο μήνες με τραυματισμό στο γόνατο, αλλά τώρα επέστρεψε και ήδη σημείωσε ένα γκολ στο Champions League», ανέφερε ο Κάρολ, που συνέχισε αναφορικά με τους Έλληνες φιλάθλους.

«Ξέρω πώς είναι οι οπαδοί στην Ελλάδα και ελπίζω να τους κρατήσουμε ήσυχους και ίσως να στραφούν εναντίον των παικτών τους... Οι Έλληνες το κάνουν αυτό. Είναι παθιασμένοι, ειδικά με τα σπορ. Για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το πόλο, ζουν για τα σπορ και αν οι παίκτες δεν ανταποκριθούν την Τρίτη το βράδυ, τότε ίσως στραφούν εναντίον τους».

Τέλος, αφού όπως γράφει το κείμενο, υπήρξε πρόταση να βρεθεί στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού και εκείνος προτίμησε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, σημείωσε πως τα όσα πέρασε στην Ελλάδα ήταν όλα ωραία. «Πέρασα ωραία τον χρόνο μου στην Ελλάδα. 2.5 χρόνια σε ένα σπουδαίο κλαμπ. Ανυπομονώ να επιστρέψω, πέρασα όμορφες στιγμές εκεί και απογοητεύτηκα που έπρεπε να φύγω, καθώς είχε βολευτεί η οικογένειά μου. Είχα ανάγκη, όμως, να παίξω κι άλλο, ώστε να μπορώ να αγωνίζομαι για τη Βόρεια Ιρλανδία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags