Facebook Pixel "Στην Ελλάδα όλα επιτρέπονται στο γήπεδο"
| 2014-10-12 17:43:00

"Στην Ελλάδα όλα επιτρέπονται στο γήπεδο"

"Στην Ελλάδα όλα επιτρέπονται στο γήπεδο"

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη για την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα παραχώρησε ο Ινίγο Λόπεθ στην ισπανική ιστοσελίδα "El Día de Córdoba" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον "Δικέφαλο".

"Από την αθλητική πλευρά, ήταν μία κακή εμπειρία. Δεν υπήρχε καλή επικοινωνία με το τεχνικό επιτελείο, εξαιτίας και των δύο πλευρών και δεν ήταν μία καλή εμπειρία. Ωστόσο, κρατάω τα θετικά, επειδή από όλα μαθαίνεις. Ύστερα ήρθε η ευκαιρία να πάω στο Βίγκο, όπου με βοήθησαν και τους βοήθησα και ήμασταν χαρούμενοι. Έτσι άνοιξαν κάποιες πόρτες και έτσι ήρθε η Κόρδοβα. Πρέπει να παραμένεις θετικός και να μαθαίνεις από τα κακά που σου συμβαίνουν", ανέφερε αρχικά ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Ο κόσμος εδώ θέλει να δει καλές ομάδες μετά από καιρό, θέλει να απολαύσει το ποδόσφαιρο και αυτό κάνει. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, γιατί υπάρχουν άλλοι κανόνες. Είναι λιγότερο ανεπτυγμένο το ποδόσφαιρο, γιατί όλα επιτρέπονται μέσα στο γήπεδο. Είναι πιο επικίνδυνα και διαφορετική η ατμόσφαιρα. Όμως υποθέτω ότι αυτά θα αλλάξουν στο μέλλον, επειδή το ποδόσφαιρο είναι άθλημα και όχι πόλεμος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags