Facebook Pixel "Aστείο να λέμε πως το ματς ήταν σκληρό..."
| 2014-10-13 18:07:00

"Aστείο να λέμε πως το ματς ήταν σκληρό..."

"Aστείο να λέμε πως το ματς ήταν σκληρό..."

Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, Μουράτ Σεροπιάν, μίλησε στον NOVA Σπορ FM για τα όσα ακούστηκαν περί αντιαθλητικού παιχνιδιού των παικτών του στο ματς με την ΑΕΚ...

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μουράτ Σεροπιάν στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6″:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Ήταν το ξεκίνημα μιας νέας σεζόν και παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Προσπαθήσαμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο όσο το δυνατόν περισσότερο και τα καταφέραμε σε έναν βαθμό».

Το στοιχείο του που έκανε την ΑΕΚ να δυσκολευτεί: «Ήμασταν αρκετά διαβασμένοι τακτικά και καταφέραμε να κόψουμε ότι σχεδίαζε η ΑΕΚ. Δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν ούτε τις πλάγιες επιθέσεις ούτε τις στημένες φάσεις του Μπαρμπόσα. Η ΑΕΚ έκανε πολύ λιγότερες επιθέσεις σε σχέση με άλλες φορές».

Για το αν θα διαχειριστεί και τα υπόλοιπα ματς με την ίδια τακτική: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πρέπει να εναλλάσσεις το πλάνο σου κάθε φορά».

Για όσα ακούστηκαν περί σκληρού παιχνιδιού: «Είναι αστείο να λέμε πως είναι σκληρό παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα. Ήταν ένα ντέρμπι Β’ Εθνικής. Τα μαρκαρίσματα δεν ήταν σκληρά».

Για το πώς είδε τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής: «Όλα τα παιχνίδια ήταν αμφίρροπα και ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα. Αναμένουμε φέτος σε όλα τα ματς να γίνουν μάχες. Θα είναι κάποιος γελασμένος αν νομίζει πως θα υπάρξουν εύκολα ματς».

Για το ποιος μπορεί να κοντράρει την ΑΕΚ: «Θα την κοντράρουν πολλές ομάδες. Όμως η ΑΕΚ έχει τρομερή ποιότητα, έναν απίστευτο κόσμο, μια μεγάλη ιστορία και σπουδαία φανέλα. Βέβαια, θα πρέπει να δείξει πως η φετινή δοκιμασία είναι ένα γρήγορο πέρασμα και πως θα επανέλθει στην Α’ Εθνική και τον πρωταθλητισμό».

Για τον στόχο του Παναιγιάλειου: «Έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Στόχος μας είναι τα πλέι οφ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags