Facebook Pixel Αφιέρωμα της UEFA στον 100άρη Ρατς!
| 2014-10-13 20:58:00

Αφιέρωμα της UEFA στον 100άρη Ρατς!

Αφιέρωμα της UEFA στον 100άρη Ρατς!

Στον αυριανό αγώνα Φιλανδίας-Ρουμανίας, ο Ρασβάν Ρατς συμπληρώνει 100 συμμετοχές με την φανέλα της εθνικής του και γίνεται ο πέμπτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της χώρας που πετυχαίνει κάτι ανάλογο, όπως σημειώνει και η ιστοσελίδα της UEFA.

Οι άλλοι τέσσερις είναι: Μουντεάνου, Χάτζι, Ποπέσκου, Μπόλονι.

Στην ιστοσελίδα της UEFA γίνεται σήμερα σχετικό αφιέρωμα στον Ρατ που θυμάται πολλά και διάφορα, ενώ βάζει και νέους στόχους: «Δεν είναι στόχος της καριέρας μου να κάνω τέτοια ρεκόρ. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και θα παίζω σε υψηλό επίπεδο όσο μου επιτρέπει το σώμα μου».

Για τις αναμνήσεις της καριέρας του, τόνισε: «Το πρώτο παιχνίδι στο Stade de France με 80 χιλιάδες κόσμο κόντρα στην Γαλλία, μου μένει χαραγμένο. Μετά ήταν η νίκη επί της Γερμανίας σε φιλικό που βάλαμε πέντε γκολ. Έβαλα και εγώ ένα στον Όλιβερ Καν. Το τρίτο παιχνίδι που θυμάμαι ήταν το 1-0 επί της Ολλανδίας που μας βοηθούσε να πάρουμε πρόκριση στο Euro 2008».

Ολοκληρώνοντας σε αυτό το αφιέρωμα, ο Ρουμάνος του ΠΑΟΚ υποστήριξε: «Παίζω ποδόσφαιρο γιατί μου αρέσει και νομίζω ότι εξακολουθούν να υπάρχουν καλά πράγματα που θα έρθουν. Δεν ξέρω πότε θα έρθει εκείνη η ώρα».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags