Facebook Pixel Οι πρώτες «διορθώσεις» στο Fifa 15
| 2014-10-14 19:42:00

Οι πρώτες «διορθώσεις» στο Fifa 15

Οι πρώτες «διορθώσεις» στο Fifa 15

To FIFA 15 έλαβε το πρώτο του update στο PS4, καθώς η EA προσπαθεί να εξαλείψει τα πρώτα bugs που έχουν εμφανιστεί.

Βέβαια, ως κύριο bug αναγνώρισε ορισμένα κολλήματα του παιχνιδιού που συμβαίνουν σε μικρό ποσοστό χρηστών και όχι τα γνωστά θέματα με τους τερματοφύλακες και τις αποφάσεις διαιτητών!

Διαβάστε τα patch notes:

- Διόρθωση της αναζήτησης με βάση το όνομα στο Career Mode.
- Προσθήκη της ένδειξης latency στο FIFA 15 Ultimate Team για να τσεκάρουμε επιτέλους το ping του αντιπάλου πριν από κάποιο ματς όπως στο FIFA 14.
- Βελτίωση των καμερών στις στημένες φάσεις του Online Seasons (για τους Guest παίκτες).
- Καλύτερη συμπεριφορά των οπαδών των εντός έδρας αγώνων στα Match Day Live matches.
- Διόρθωση σφαλμάτων κατά τα οποία δεν μπορούσατε να προχωρήσετε στο τέλος ενός αγώνα στο Ultimate Team εξαιτίας μενού που δεν εμφανίζονταν.
- Διόρθωση των hospitality upgrades σε Career Mode και Pro Clubs
- Διόρθωση exploit κατά το οποίο οι παίκτες μπορούσαμε για πάντα να αλλάζουμε εκτελεστές στα στημένα (έχω την εντύπωση ότι ο χρόνος μετρούσε αλλά δεν μου είχε τύχει να μου εφαρμόσει κάποιος το εν λόγω exploit)
- Διόρθωση σε σφάλμα κατά το οποίο οι αλλαγές σε αναπληρωματικούς και Reserve players δεν εφαρμόζονταν στα Season matches.

Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο Live streaming, η διόρθωση της A.I. σε διαιτητές και τερματοφύλακες δεν είναι κάτι που λύνεται απ' την μία ημέρα στην άλλη. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν θα δούμε αυτά τα fixes σε κάποιο μεγάλο patch (έστω το αργότερο του Φεβρουαρίου μαζί με τις μεταγραφές) ή αν θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να περιμένουμε το FIFA 16.

Πηγή: gameworld.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags