Facebook Pixel "Δεν ήταν έκπληξη για μένα"
| 2014-10-15 01:03:00

"Δεν ήταν έκπληξη για μένα"

"Δεν ήταν έκπληξη για μένα"

Ο Μάικλ Ο' Νιλ δεν θα μπορούσε παρά να είναι πανευτυχής για το τρομερό ξεκίνημα της Βορειοιρλανδών και το 0-2 στο Καραϊσκάκη, ωστόσο κράτησε παράλληλα χαμηλούς τόνους για την συνέχεια

Το παιχνίδι με την Ελλάδα και την σπουδαία νίκη σε συνδυασμό με το 3 στα 3: Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε και τα τρία πρώτα μας στα προκριματικά. Κανείς δεν το περίμενε. Νιώσαμε καλά σήμερα. Οι παίκτες μου ήταν καλοί τόσο το Σάββατο όσο και σήμερα. Οι παίκτες μας όμως απέδωσαν πολύ καλά. Δείξαμε την ποιότητά μας, την αξία μας αλλά και την πειθαρχία μας στο γήπεδο. Όλοι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτό.

Τα στατιστικά και το σερί της ομάδας του στον όμιλο: Κοιτάξτε. Είναι αλήθεια πως έχουμε 9 βαθμούς. Αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Εάν κάποιος μας έλεγε πως θα είχαμε τόσους βαθμούς θα μας έκανε πολύ καλό στην ψυχολογία μας. Ξέραμε από πριν πως με την Ρουμανία εκτός και με την Ελλάδα εκτός θα είχαμε δυσκολίες. Το σημερινό αποτέλεσμα δεν αποτελεί έκπληξη για μένα.

Τον Λάφερτι και την προσφορά του: Ο Κάιλ έχει πολύ σημαντικά ατού και πλεονεκτήματα στο παιχνίδι του. Είναι ένας τοπ επιπέδου παίκτης. Είδαμε την τεχνική του, τον όγκο του και την δύναμή του. Ειδικά εκτός έδρας τα έχει πάει πολύ καλά. Τα πήγε περίφημα απέναντι σε δύο πολύ καλά και έμπειρα σέντερ μπακ. Βελτιώνεται διαρκώς και σήμερα μας απέδειξε πως είναι ένας παίκτης τοπ επιπέδου.

Την άποψή του πως η ομάδα μπορεί να είναι μέσα στις πρώτες τρεις ομάδες του γκρούπ: Εμάς μας απασχολεί να κρατήσουμε την δική μας θέση. Τώρα έχουμε τους βαθμούς μας όμως είμαστε μία εύθραστη ομάδα που μία κόκκινη ή έναν τραυματισμός μπορεί να μας στοιχίσει. Δεν θέλουμε να πούμε σήμερα τίποτα για την συνέχεια. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και θα αντιμετωπίσουμε ομάδες στην έδρα μας που μπορούν να μας κερδίσουν.

Την Ελλάδα και την εικόνα της: Εγώ πιστεύω πως η Ελλάδα παραμένει πολύ καλή ομάδα. Είναι σαφές πως δεν έκανε καλό ξεκίνημα. Αυτό δεν σημαίνει πως ο κύριος Ρανιέρι δεν είναι ένας τοπ προπονητής. Ίσως έπαιξε ρόλο ότι προέρχεται από το Μουντιάλ. Ότι επηρεάστηκε. Εάν δείτε τον πάγκο της με αλλαγές πολύ ποιοτικών παικτών όπως οι Σάμαρης και Σαλπιγγίδης μπορείτε να το καταλάβετε αυτό. Η Ελλάδα πάντως θα είναι σίγουρα μέχρι το τέλος μία εκ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την πρόκριση.

Την αλλαγή του συστήματος και το πόσο βοηθάει τις πιο αδύναμες Εθνικές: Ναι πιστεύω πως το νέο σύστημα δίνει μία ευκαιρία στις πιο μικρές ομάδες. Βοηθάει και τις μεγάλες όμως που με τον έναν ή τον μεγάλο τρόπο να περνάνε. Οι μικρές ομάδες μπορούν να τα καταφέρουν. Για εμάς θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουμε να βρεθούμε στα τελικά του Μουντιάλ. Μέσω του Ευρωπαϊκού όμως μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό. Έχουμε την δυνατότητα να πετύχουμε την πρόκριση. Γι' αυτό είμαι πιο πολύ φαν του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και όχι τόσο του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags