Facebook Pixel "Θα συνεννοηθώ με τον ΠΑΟΚ"
| 2014-10-16 18:56:00

"Θα συνεννοηθώ με τον ΠΑΟΚ"

"Θα συνεννοηθώ με τον ΠΑΟΚ"

Ο Δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του τόνισε πως θα μιλήσει πρώτα με την πλευρά του ΠΑΟΚ σχετικά με το πότε θα τρέξει τον διαγωνισμό για την περιοχή όπου ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να φτιάξει αθλητικό κέντρο. Κι αυτό διότι προέχει το θέμα της ρύθμισης των χρεών. Επίσης αποκάλυψε πωε υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλους για τη Θέρμη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:
«Πρέπει να δω τον Σαββίδη. Θεωρώ ότι υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις πρέπει να βγει ο διαγωνισμός στον αέρα και να είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Είναι έτοιμος να βγάλω τον διαγωνισμό. Η επένδυση αυτή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ρύθμιση χρεών (σ.σ. προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ δίνουν στο ζήτημα της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ για να πάρουν σειρά και τα άλλα θέματα) και επειδή αυτό το ζήτημα είναι θέμα ημερών, θέλω πρώτα να έχω μια συζητήση και μια συνεννόηση. Για λόγους συνεργασίας με τον ενδιαφερόμενο, θα ήθελα πρώτα να συζητήσω μαζί του. Ο Σαββίδης θα έρθει το σαββατοκύριακο και μέσα σε αυτό θα μιλήσω μαζί του. Μπορεί η συζήτηση πάντως να μην γίνει με τον Σαββίδη αλλά με τον κ. Αγγελίδη».

Για το αν υπήρξε άλλο ενδιαφέρον για την Θέρμη: «Κάποιοι ενδιαφέρθηκαν και πήραν τοπογραφικά αλλά δεν τους βλέπω να ενδιαφέρονται σοβαρά και εξαφανίστηκαν. Εμείς θέλουμε το καλύτερο για τον Δήμο. Γι’ αυτό βάλαμε υψηλές εγγυητικές και ασφαλιστικές δικλίδες και θέλουμε έναν αξιόπιστο άνθρωπο να κάνει την επένδυση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags