Facebook Pixel Οριστικό κόκκινο στους Απολλωνιστές κόντρα στην ΑΕΚ!
| 2014-10-17 22:32:00

Οριστικό κόκκινο στους Απολλωνιστές κόντρα στην ΑΕΚ!

Οριστικό κόκκινο στους Απολλωνιστές κόντρα στην ΑΕΚ!

Ο Ανδριανός έκανε δεκτή την εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ. και απαγόρευσε τη μετακίνηση και διάθεση εισιτηρίων σε «κυανόλευκους» οπαδούς.

Χωρίς δική του εξέδρα θα είναι οριστικά ο Απόλλων Σμύρνης στο κυριακάτικο (19/10) ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής. Και αυτό καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα της αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης και διάθεσης εισιτηρίων σε φιλάθλους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Αναλυτικά, για την όλη εξέλιξη η «κυανόλευκη» ΠΑΕ με ανακοίνωση της ενημέρωσε την Παρασκευή (7/10) ότι: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός έκανε δεκτή την εισήγηση της Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης των φίλων του Απόλλωνα και διάθεσης εισιτηρίων στην ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ (Κυριακή, 19/10/2014, 18:00).

Υπενθυμίζεται ότι αίτημα για χορήγηση εισιτηρίων είχε καταθέσει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στην πρόσφατη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του συγκεκριμένου αγώνα. Μάλιστα το συγκεκριμένο αίτημα είχε γίνει αποδεκτό από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη σύμφωνη γνώμη της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος».

ΠΗΓΗ: a-sports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags