Facebook Pixel O Λαζόπουλος "έφαγε" τον Μέσι!
| 2011-05-04 10:44:00

O Λαζόπουλος "έφαγε" τον Μέσι!

O Λαζόπουλος "έφαγε" τον Μέσι!

Τρίτη χθες και για ακόμα μία βδομάδα ο Λάκης Λαζόπουλος κατάφερε να κερδίσει τους αντιπάλους του στον αγώνα της τηλεθέασης.

Και όχι μόνο κατάφερε να τους βάλει πολλά γκολ αλλά και να… ξεσκίσει τα δίχτυα των αντιπάλων του οι οποίοι μάλιστα ήταν πολλοί και δυνατοί!

Πέρα όμως, από τον αγώνα της τηλεθέασης, αξίζει να αναφέρουμε το από καρδιάς αφιέρωμα που έκανε ο Λαζόπουλος αποχαιρετώντας με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο τον σπουδαίο έλληνα ηθοποιό.

Ωστόσο την πρώτη ώρα του αγώνα στο τηλεοπτικό τοπίο, δηλαδή από τις 9 έως τις 10, το «Αλ τσαντίρι νιουζ» συγκέντρωσε τους περισσότερους τηλεθεατές σημειώνοντας μέσο όρο 44,5. Απέναντί του, η εκπομπή «Σούπερ μπάλα» στο MEGA έκανε 16,2 ενώ η πρώτη ώρα της ελληνικής σειράς του ΑΝΤ1 «Χωρίς όρια» σημείωσε μέσο όρο 12,1.

Και την επόμενη ώρα του prime time, δηλαδή από τις 10 έως τις 11, ο Λάκης Λαζόπουλος συνεχίζει να είναι κυρίαρχος του αγώνα σημειώνοντας μέσο όρο 42,8.

Οι κερκίδες του MEGA γεμίζουν όμως περισσότερους τηλεθεατές αφού το πρώτο ημίχρονο του ποδοσφαιρικού αγώνα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ κάνει μέσο όρο 24,7. Οι κερκίδες του ΑΝΤ1 με τη δεύτερη ώρα της ελληνικής σειράς «Χωρίς όρια» παραμένουν με τους ίδιους τηλεθεατές σημειώνοντας μέσο όρο 12,6.

Η ανατροπή στον αγώνα της τηλεθέασης σημειώθηκε την επόμενη ώρα, δηλαδή από τις 11 έως τις 12 το βράδυ, που η παρέα των «Ράδιο αρβύλα»… έφαγε γκολ.

Αν και συνήθως οι περισσότεροι τηλεθεατές βρίσκονται στις κερκίδες της θεσσαλονικιώτικης παρέας, χθες υπήρξαν αρκετές άδειες θέσεις αφού οι περισσότεροι επέλεξαν να πάνε MEGA και να παρακολουθήσουν το δεύτερο ημίχρονο του ποδοσφαιρικού αγώνα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ.

Έτσι το κανάλι της Μεσογείων έκανε μέσο όρο 30,1 και το κανάλι του Αμαρουσίου 21,4. Μετά την αποχώρηση του Λάκη Λαζόπουλου από το τηλεοπτικό τοπίο πολλοί τηλεθεατές έφυγαν από τις κερκίδες του ALPHA και έτσι το κανάλι της Κάντζας με τις «Οικογενειακές ιστορίες» έκανε μέσο όρο 19,7.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτοί είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο των εκπομπών που μεταδόθηκαν στο prime time και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία από τη Nielsen.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags