Facebook Pixel «Είναι αστείοι και κότες»!
| 2014-10-21 18:04:00

«Είναι αστείοι και κότες»!

«Είναι αστείοι και κότες»!

Ο Γιώργος Γαλανός σε μία ακόμα ραδιοφωνική του συνέντευξη ξέσπασε κατά του Τάσου Οικονόμου και των υπολοίπων μελών του ΑΣ ΑΡΗΣ. Ο επιχειρηματίας επιστρέφει από την Αθήνα και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μιλώντας στον «Arena 89.4», ο Γαλανός χαρακτήρισε «αστείους και κότες» αυτούς που βρίσκονται στον ΑΣ, έκανε λόγο για «διαχειριστές που είδαν τα λεφτά της Nova και τους έτρεξαν τα σάλια», ζήτησε να αποδείξει ο Άλεξ Κάλας την πιστοληπτική του ικανότητα, την οποία ο ίδιος αμφισβήτησε, ενώ αποκάλυψε ότι του έχουν στείλει μήνυμα παίκτες του Άρη ζητώντας τους να τους «σώσει» από τον Καλαϊτζίδη.

«Μιλάμε για ένα φρενοκομείο. Είναι ντροπή και ξεφτίλα για τον Άρη. Δεν το πίστευα ότι και στον ΑΣ είναι όλοι έτσι. Κι εκεί θέλουν όλοι αλλαγή. Οι άνθρωποι είναι αστείοι. Εμπαίζουν τον Άρη. Η παρωδία δεν προχωράει άλλο. Άκουσα ότι βγήκε κι ένας Αναστασίου, που δεν τον ξέρει η μάνα του και μιλούσε για μένα. Έχουν αναλογιστεί αυτοί τι θα γίνει με την εκκαθάριση; Αν εγώ τραβήξω αυτούς τους ανθρώπους από εκεί, που έβαλαν τα στήθια τους μπροστά, ξέρετε τι έχει να γίνει; Ξέρετε ποιος θα γίνει πρόεδρος της ΠΑΕ την επόμενη μέρα. Δεν πρόκειται όμως να κάνω τέτοιο κακό», είπε αρχικά ο Γαλανός και συνέχισε αναφερόμενος στους ανθρώπους του ΑΣ: «Οι ίδιοι διαχειριστές μια ζωή και κανένα μεροκαματάκι για να ζήσουν».

Κάνοντας ένα σχόλιο για τον Άλεξ Κάλας, είπε: «Πήγαν σε έναν που έχει τέσσερις ταβέρνες και του έδωσαν τον Άρη. Ας φέρει πιστοληπτική ικανότητα. Γιατί δεν τον ελέγχουν; Γιατί έχει ψωμάκι. Εμένα γιατί με ελέγχανε τέσσερις μήνες; Και καλά έκαναν. Έτσι πρέπει. Ποιος είναι αυτός που δεν μας τον λένε και τον κρατάνε μυστικό. Ας φέρει πιστοληπτική ικανότητα 1 εκ. ευρώ από ελληνική τράπεζα κι εγώ φεύγω την ίδια στιγμή και χαρίζω τα λεφτά που έβαλα».

Ο επιχειρηματίας δήλωσε αποφασισμένος να διεκδικήσει ακόμα και τον Ερασιτέχνη Άρη, τονίζοντας ότι δεν το θέλει αλλά μόνο έτσι δεν θα έχει προβλήματα, ενώ αποκάλυψε ότι ποδοσφαιριστές του Άρη του έστειλαν sms λέγοντάς του «πρόεδρε μπες μπροστά και σώσε μας από αυτόν (τον Καλαϊτζίδη)».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags