Facebook Pixel "Άδειασε" Μόγες ο σερ Άλεξ!
| 2014-10-21 19:33:00

"Άδειασε" Μόγες ο σερ Άλεξ!

"Άδειασε" Μόγες ο σερ Άλεξ!

Στη νέα, αναθεωρημένη έκδοση της αυτοβιογραφίας του, ο Άλεξ Φέργκιουσον από τη μία αποκαλύπτει πως δεν επέλεξε (!) αυτός τον Μόγες, ενώ καυτηριάζει τον διάδοχό του για τον τρόπο παιχνιδιού της Γιουνάιτεντ!

Ο βετεράνος πλέον τεχνικός, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε, πιστεύει πως ο Μόγιες στην ουσία δεν κατάλαβε ποτέ ποιο σύλλογο ανέλαβε κάνοντας το άλμα από την Έβερτον.

"Αυτό δεν είναι η Γιουνάιτεντ. Η ενέργεια και η αποφασιστικότητα στην επίθεση ήταν πάντα αυτό που ξεχώριζε την ομάδα. Ο λόγος που η Μάντσεστερ πάντα έπαιζε με ταχύτητα ήταν γιατί πολύ απλά έτσι είχε μάθει να αγωνίζεται. Αν έριχναν τον ρυθμό όσο ήμουν εγώ κόουτς, τους τα έψελνα στα αποδυτήρια".

Ο Φέργκιουσον, ο οποίος το Μάιο του 2013 αποφάσισε να αφήσει τον πάγκο της ομάδας, υποστήριξε πως δεν φέρει ευθύνη για την ανάληψη της ηγεσίας από τον Ντέιβιντ Μόγιες: "Ήταν μια δημοκρατική επιλογή. Μελετήσαμε όλες τις πιθανές επιλογές και καταλήξαμε".

Όσον αφορά μάλιστα την φετινή πρόσληψη του Λουίς Φαν Χάαλ της χαρακτήρισε "τρομερή", ενώ ο ίδιος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την επιλογή του Ολλανδού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags