Facebook Pixel "Διαβασμένος" ο Κοκού
| 2014-10-22 19:03:00

"Διαβασμένος" ο Κοκού

"Διαβασμένος" ο Κοκού

Ο Φιλίπ Κοκού έχει... διαβάσει αρκετά καλά τον Παναθηναϊκό, όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του στη συνέντευξη Τύπου παραμονή του αγώνα της Αϊντχόφεν με τους "πράσινους". Ο τεχνικός της ολλανδικής ομάδας υποστήριξε πως αν η ομάδα του αγωνιστεί όπως κόντρα στην Αλκμααρ, τότε θα κατακτήσει τη νίκη.

Επίσης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ακόμα ψάχνεται, αλλά δεν αποτελεί σίγουρα τον αδύναμο κρίκο του ομίλου.

«Έχουμε διαπιστώσει στην ανάλυσή μας ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνεται ακόμη. Για παράδειγμα, έχει δοκιμάσει διαφορετικά συστήματα, όπως το 4-4-2 και το 4-3-3. Πρεσάρει πολύ και σπάνια ανοίγεται. Αλλά είναι μία σπουδαία ομάδα και αδίκως κατέχει τόσο χαμηλή θέση στη διοργάνωση.

Ξεκάθαρα, η βαθμολογική συγκομιδή του δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα που έχει. Δεν βλέπω τον Παναθηναϊκό ως τον αδύναμο κρίκο του ομίλου. Έχει καλούς παίκτες, αν και κάποιοι θα απουσιάσουν. Διαθέτει μία σκληρή ομάδα και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να νικήσει. Εάν όμως εμείς παίξουμε όπως με την Άλκμααρ, πιστεύω ότι θα νικήσουμε».

Για τον Μέμφις Ντεπάι: «Έχω την αίσθηση ότι σύντομα ο Μέμφις θα επανέλθει στα υψηλά επίπεδά του. Αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τους μυϊκούς τραυματισμούς. Αυτή τη διαδικασία επαναλάβαμε με τους Λουκ Ντε Γιονγκ και Αντρές Γκουαρδάδο, οπότε θα την ακολουθήσουμε και με τον Ντεπάι».

Από τη μεριά του ο Καρίμ Ρεκίκ, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδος του, δήλωσε: «Είναι πάντα ωραίο να παίζεις μετά από νίκη, ειδικά όταν έχεις κάνει καλή εμφάνιση, όπως εμείς κόντρα στην Άλκμααρ. Έτσι θα πρέπει να παίζουμε σε κάθε αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη για μένα ότι είναι τελευταίος στον όμιλο. Πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες για τη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags