Facebook Pixel Κοροϊδεύουν τον ΠΑΟΚ (;)
| 2014-10-24 17:33:00

Κοροϊδεύουν τον ΠΑΟΚ (;)

Κοροϊδεύουν τον ΠΑΟΚ (;)

Πως γίνεται σε μία ακόμα ρύθμιση να μη μπορεί να υπαχθεί ο ΠΑΟΚ;

Μετά από τόσο καιρό αναμονής, η κυβέρνηση έκανε γνωστή τη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη φυσικών προσώπων και εταιρειών, αλλά από αυτή ουσιαστικά, αποκλείεται η εταιρεία που εδώ και καιρό φωνάζει δημόσια για λύση.
 

Όπως έγινε γνωστό από χθες, η συγκεκριμένη ρύθμιση που έχει όλο και μεγαλύτερη έκπτωση για αυτόν που καταβάλλει όλο και μεγαλύτερο ποσό του χρέους εφάπαξ, δεν προβλέπει ποσά πάνω από 1.000.000 ευρώ και έχει να κάνει με ληξιπρόθεσμες οφειλές, ενώ απλά δίνει την δυνατότητα να καταθέσουν αίτηση και όσοι έχουν εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις (όπως αυτή του ΠΑΟΚ).

 

Το θέμα είναι ότι όπως είχε γίνει και το 2006, όταν και πάλι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που φώναζε για λύση και τελικά επωφελήθηκαν άλλοι, έτσι και τώρα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ καλείται να περιμένει και πάλι μια νέα νομοθετική ρύθμιση που θα έχει να κάνει με τις εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις, αλλά κυρίως με τους οφειλέτες ποσών άνω του ενός εκατομμυρίου,. 

 

Από τη στιγμή που και πάλι ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά αποκλείεται από τη λύση, με βάση αυτή τη ρύθμιση, το μόνο που μπορεί να σκεφτεί κανείς, είναι ότι υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη συνεννόησης με την κυβέρνηση ή ότι κάτι άλλο συμβαίνει.

 

Από πλευράς ΠΑΟΚ έγιναν διάφορες συναντήσεις με βουλευτές, υπουργούς κλπ., όλοι αυτοί φυσικά έκαναν το «κομμάτι» τους μιλώντας για τη λύση που έρχεται, αλλά τελικά πάλι δεν ήρθε.

 

Η υπόθεση έχει κουράσει αφάνταστα τους πάντες, ωστόσο ο ΠΑΟΚ επίσημα δεν έχει βγει στην αντεπίθεση. Ούτε έχει πει, επίσημα και πάλι, κάποια κουβέντα για τη ρύθμιση που προωθήθηκε και ουσιαστικά τον αποκλείει…

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags