Facebook Pixel Θρίαμβος για Τύρναβο!
| 2014-10-28 18:35:00

Θρίαμβος για Τύρναβο!

Θρίαμβος για Τύρναβο!

Μία ανάσα από την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου βρίσκεται ο Τύρναβος μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Αιγινιακού στο Αλκαζάρ

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε προβάδισμα, στο τέλος του ημιχρόνου. Στο 45' έπειτα από χαμηλή πάσα του Σκαθαρούδη ο Οτά με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 52' ο Πόποβιτς έφτασε πολύ κοντά αλλά ο κίπερ Πρίφτης έβγαλε το σουτ του. Δε συνέβη όμως το ίδιο και στο 58' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ με κοντινή πάσα και ωραία σέντρα του Μπέντα στη μικρή περιοχή ο Δερμητζόγλου με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1) για τον Αιγινιακό.

Στο 63' οι φιλοξενούμενοι που είχαν τον απόλυτο έλεγχο ζήτησαν πέναλτι, όμως στο 72' η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη έφερε και πάλι τα πάνω κάτω. Ο Φράνκο Οτά βρήκε χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή, προχώρησε και με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε πρώτα τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα αντίπαλα δίχτυα για το 2-1.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν το τελευταία τέταρτο του αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σολφερίνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags