Facebook Pixel Αποκαλύψεις Στέφενς για ΠΑΟΚ και Έλληνες παίκτες!
| 2014-10-29 18:35:00

Αποκαλύψεις Στέφενς για ΠΑΟΚ και Έλληνες παίκτες!

Αποκαλύψεις Στέφενς για ΠΑΟΚ και Έλληνες παίκτες!

ΒΟΒΜΕΣ από τον πρώην προπονητή του Δικεφάλου, ο οποίος μίλησε στην Γερμανία για τους λόγους που έφυγε από την Θεσσαλονίκη και ευθέως κατηγορείσαι κάποιους από τους παίκτες.

Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Bundesliga και σε μία συνέντευξη... ποταμό, αναφέρθηκε και στους λόγους που έφυγε από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολλανδός προπονητής μεταξύ άλλων τόνισε πως είχε σοβαρό πρόβλημα με τους παίκτες του Δικεφάλου, καθώς δεν τον... άκουγαν και γκρίνιαζαν ήταν ήθελε να κάνει αλλαγές.

«Κι εγώ ο ίδιος είχα να αντιμετωπίσω ένα συμβάν με το ροτέισον. Για παράδειγμα πέρυσι στον ΠΑΟΚ. Έπρεπε να κάνω ροτέισον, λόγω και των αγώνων του Europa League, ωστόσο σε κάποιους ποδοσφαιριστές δεν τους άρεσε αυτό. Οι διεθνείς φοβόντουσαν μην χάσουν την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θεωρούσαν πως αν δεν αγωνίζονται σε κάθε ματς, δεν θα τους καλούσαν στην Εθνική Ελλάδος για τα παιχνίδια του Μουντιάλ. Ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο δεν μπορούσαμε να το ξεπεράσουμε.

Στο τέλος καταφέραμε να βγούμε δεύτεροι, αλλά 19 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό και έτσι η διοίκηση αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία μας. Αυτή όμως είναι η μοίρα του προπονητή, να έχει πάντα έτοιμες τις βαλίτσες του», ανέφερε μεταξύ άλλων!

Διαβάστε κι αυτό: Η Εύα Λασκάρη γυμνή πάνω στη σκηνή! (ΒΙΝΤΕΟ)



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags