Facebook Pixel Ποιος να «χ»αρεί με την ισοπαλία;
| 2014-11-02 20:15:00

Ποιος να «χ»αρεί με την ισοπαλία;

Ποιος να «χ»αρεί με την ισοπαλία;

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ στην Κομοτηνή, αποτέλεσμα που αφήνει απογοητευμένες και τις δύο ομάδες...

Οι γηπεδούχοι ήθελαν νίκη οπωσδήποτε για να χαμογελάσουν μετά τις τρεις διαδοχικές εκτός έδρας ήττες, ενώ οι Κρητικοί ήθελαν το «διπλό» για να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την... σφαλιάρα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο, το θέαμα που παρακολουθήσαμε δεν ήταν καλό και οι φάσεις ήταν μετρημένες. Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που έκανε πρώτος αισθητή την παρουσία του στο γήπεδο, όταν ο Αντελέγιε στο 28΄σούταρε άουτ από κοντά, ενώ στο 41' ο Χασομέρης πρώτα και μετά ο Ίγκορ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον πολύ καλό σήμερα Λόρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και πίεσε για το γκολ, όμως δεν ήταν αποτελεσματικός. Στο 50' ο Μερεμασβίλι έκανε εξαιρετική ενέργεια, όμως δεν ακολούθησε κανένας συμπαίκτης του και η ασίστ ...πήγε τζάμπα, ενώ στο 60' από δική του ασίστ ο Πετρόπουλος αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ. Ο ΟΦΗ είχε άλλη μία καλή στιγμή στο 60', όταν ο Πασχαλάκης πετάχθηκε και έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Έλληνα επιθετικού.

Στο τελευταίο μισάωρο ο ρυθμός έπεσε, οι δύο ομάδες έδωσαν μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνά τους και το μόνο αξιόλογο που συνέβη, ήταν η αποβολή του Μπανούση στο 87'.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags