Facebook Pixel Αυτό είναι είδηση: Κλέβει παίκτη του Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2014-11-06 10:20:00

Αυτό είναι είδηση: Κλέβει παίκτη του Ολυμπιακού!

Αυτό είναι είδηση: Κλέβει παίκτη του Ολυμπιακού!

ΠΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ των "ερυθρόλευκων" βρίσκεται στη λίστα της Γιουβέντους και οι Πειραιώτες δεν θα πάρουν ευρώ αν τον αγοράσει η Μεγάλη Κυρία;

Η αλήθεια είναι πως με τις εμφανίσεις που κάνει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι λογικό οι περισσότεροι παίκτες του να βρίσκονται στη λίστα κορυφαίων ομάδων, που θέλουν να τους αποκτήσουν.

Για αυτό και έχουν πουληθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές, σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Με σημερινό ρεπορτάζ από την Ιταλία να φέρνει στο προσκήνιο τη Γιουβέντους, που έχει στη λίστα της παίκτη του Ολυμπιακού, που ξέχωρισε από το μεταξύ τους παιχνίδι!

Ο λόγος για τον Εντίνγκα, καθώς οι Ιταλοί ψάχνουν για αμυντικό μέσο ενόψει Γενάρη και ο Κογκολέζος χαφ ήταν πολύ καλός την Τρίτη στο Τορίνο.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ το όνομά του βρίσκεται στη λίστα της Γιούβε, αλλά εδώ πρέπει να θυμηθούμε ότι ο παίκτης βρίσκεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού! Που ναι μεν υπάρχει οψιόν στο συμβόλαιό του για να τον αποκτήσει, αλλά ακόμα δεν το έχει κάνει!

Αν λοιπόν η Γιουβέντους κινηθεί για την απόκτησή του, δεν θα μιλήσει με τον Ολυμπιακό αλλά με τη Μονακό, που ενώ έχει τον παίκτη με μία μορφή συνιδιοκτησίας (λόγω της οψιόν που υπάρχει από τους Πειραιώτες), μπορεί να τον πουλήσει και σε άλλη ομάδα. Και, τότε, ο Ολυμπιακός μπορεί να χάσει έναν βασικό και καλό του παίκτη, τσάμπα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags