Facebook Pixel «Βόμβες» Πλατινί: «Το Mundial να γίνει χειμώνα»!
| 2014-11-07 18:58:00

«Βόμβες» Πλατινί: «Το Mundial να γίνει χειμώνα»!

«Βόμβες» Πλατινί: «Το Mundial να γίνει χειμώνα»!

Τη διεξαγωγή του Mundial του 2022 στο Κατάρ τον χειμώνα ζήτησε μέσω δηλώσεων του ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί μέσω συνέντευξης του στο BBC.

«Ως πρόεδρος της UEFA δεν έχω πρόβλημα να γίνει το Mundial Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο ή Φεβρουάριο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε για το Champions League», δήλωσε χαρακτηριστικά στο BBC ο Πλατινί.

«Οι σύλλογοί σας στην Αγγλία, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (Premier League) έχει πρόβλημα... αλλά πρέπει να βρούμε μία συμβιβαστική λύση, όλοι έχουν κάτι να χάσουν αλλά στο τέλος νομίζω πως ο χειμώνας είναι καλή ημερομηνία», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της UEFA.

«Δεν θα είναι τον Απρίλιο, τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο. Θα είναι το Νοέμβριο, το Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Δεν παίζουν οι σύλλογοι, αλλά οι παίκτες και δεν είναι δυνατόν να παίζουμε τον Μάιο με 40 βαθμούς».

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ξεκαθάρισε πως δεν έχει μετανιώσει καθόλου για την επιλογή του προ τετραετίας να ψηφίσει υπέρ του Κατάρ για την ανάληψη της διοργάνωσης.

«Ο αραβικός κόσμος έχασε επτά φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν καιρός να τους αναθέσουμε τη διοργάνωση. Είμαι πεπεισμένος πως πράξαμε σωστά», υπογράμμισε ο Πλατινί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags