Facebook Pixel Qu'est-ce que ce est... Τασουλής;
| 2014-11-08 23:12:00

Qu'est-ce que ce est... Τασουλής;

Qu'est-ce que ce est... Τασουλής;

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για το ποιος είναι ο Χρήστος Τασουλής που κάλεσε στην Εθνική ο Κλαούντιο Ρανιέρι...

Ο 23χρονος (03/05/91) αριστερός μπακ του Πανιωνίου ήρθε στους "κυανέρυθρους" από τον Φωστήρα το καλοκαίρι, κατάγεται από την Τρίπολη, ενώ "μεγάλωσε" ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. 

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης (σε ηλικία 13 ετών) όπου και έμεινε για 6 χρόνια χωρίς όμως να πραγματοποιήσει κάποια εμφάνιση με την πρώτη ομάδα.
Αθηναϊκός.

Το 2010 και όντας φοιτητής του τμήματος Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΕΚΠΑ) αναζήτησε ομάδα στην Αθήνα όπου και κατέληξε στον Αθηναϊκό. "Εξαργυρώνοντας" την καλή του χρονιά με τους "λόρδους", πήρε μεταγραφή για τον Φωστήρα.

Στην πρώτη του χρονιά στον Φωστήρα συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής, γεγονός το οποίο οδήγησε στην ανανέωση του συμβολαίου του για έναν επιπλέον χρόνο. Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ομάδα του Ταύρου στην Γ' Εθνική πλέον, υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο ως προσωπική επιλογή του νέου προπονητή του συλλόγου Τζάκι Ματάισεν.

Την περίοδο 2013-2014 πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά του με τη φανέλα του Φωστήρα, ενώ σημείωσε το νικητήριο γκολ στην τελευταία αγωνιστική, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων που οδήγησε την ομάδα στα πλέι οφ για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Λόγω των εντυπωσιακών εμφανίσεων του με τον Φωστήρα τράβηξε το ενδιαφέρον ομάδων της Σούπερ Λιγκ, αλλά και της ΑΕΚ, με τον Πανιώνιο να αποσπά εν τέλει την υπογραφή του με τριετές συμβόλαιο.

Φέτος μετρά 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο

Πηγή: wikipedia.org

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags