Facebook Pixel Αφοπλιστικός Ναπολεόνι: "Δεν κατάλαβα πως έγινε!"
| 2014-11-11 19:53:00

Αφοπλιστικός Ναπολεόνι: "Δεν κατάλαβα πως έγινε!"

Αφοπλιστικός Ναπολεόνι: "Δεν κατάλαβα πως έγινε!"

O Στέφανο Ναπολεόνι πέτυχε γκολ α λα Φαν Πέρσι χωρίς να το καταλάβει... Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ατρόμητου, στο χθεσινό 4-3 επί του Αστέρα Τρίπολης, μίλησε στον Sentra 103,3 για την... γκολάρα που έβαλε, εξηγώντας πως όταν το είδε στην τηλεόραση κατάλαβε τι πέτυχε!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του...

Για το χθεσινό γκολ: «Δεν σκέφτηκα τον φαν Πέρσι εκείνη τη στιγμή. Αυτό μου βγήκε. Πήγε η μπάλα, δεν ξέρω πως πήγε... Με τον Ούμπιντες το κάνουμε συχνά να βρισκόμαστε. Ξέρω πως μπορεί να στείλει την μπάλα όπου θέλει. Τον κοίταζα να μου την δώσει. Μόλις είδα την μπάλα να έρχεται σκέφτηκα να πάω με το κεφάλι. Δεν κατάλαβα πως έγινε. Το βράδυ όταν γύρισα σπίτι είδα πως γονάτισα και μετά έκανα την κεφαλιά. Το είδα πολλές φορές... Ήταν όλα φανταστικά για μένα. Ήταν δύσκολη περίοδο για εμάς. Το να έρθει η νίκη και με εμένα να κάνω χατ τρικ για πρώτη φορά και να το κάνω έτσι με το τρίτο γκολ, με κάνει πολύ χαρούμενο. Ήταν και η οικογένειά μου στο γήπεδο. Όταν είχα δει το καλοκαίρι το γκολ του φαν Πέρσι ήμουν στον καναπέ και πετάχτηκα και λέω τι γκολάρα έβαλε!»

Για το 4-3 επί του Αστέρα: «Δεχθήκαμε δύο γκολ στο τέλος, αλλά η ομάδα πήγε πάρα πολύ καλά. Δείξαμε όσα δεν δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Τα κάναμε όλα τέλεια χθες. Πέρα από το πέναλτι που μας έβαλαν, δεν κινδυνέψαμε πολύ. Μετά τα άλλα δύο γκολ ήρθαν στο τέλος. Θα μιλήσουμε στην προπόνηση για το πώς έγινε. Η ομάδα έδειξε πως είναι καλή, δεν ξεχάσαμε το ποδόσφαιρο».

Για την πορεία του Ατρόμητου: «Αλλάξαμε προπονητή, δεν είχαμε αρχίσει καλά με τη Σαράγεβο, αλλά ούτε και στο πρωτάθλημα. Δεν μας πήγε τίποτα. Μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό δουλέψαμε σκληρά, καταλάβαμε το στυλ του νέου προπονητή. Είχαμε και δύσκολο πρόγραμμα. Δεν παίξαμε σαν Ατρόμητος με τον ΠΑΟΚ, τον Εργοτέλη και τον Παναθηναϊκό. Δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Χθες δείξαμε πως αυτός είναι ο Ατρόμητος. Δεν είναι μόνο αυτό το ματς, θα είναι και τα άλλα. Απλά ήθελε ένα κλικ η ομάδα για να γυρίσει στα παλιά. Θέλαμε ένα ματς να διώξουμε την κακή περίοδο και από εδώ και πέρα θα συνεχίσουμε δυνατά για να είμαστε ψηλά. Ακόμα είναι νωρίς, αλλά είμαστε δύο βαθμούς από τον Παναθηναϊκό και μέσα στην πεντάδα».

Για το αν ο Σα Πίντο δουλεύει πολύ στην τακτική: «Δεν μπορώ να πω αν δουλεύει περισσότερο ή λιγότερο. Δουλεύει πολύ. Πρώτος έρχεται στο γήπεδο, τελευταίος φεύγει. Δουλεύει πολλές ώρες και αυτό βγαίνει σε εμάς. Έχει πολύ πάθος, μας το πέρασε και αυτό».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Φέτος είναι πιο δύσκολο. Πολλές ομάδες που δεν περίμενε κανείς είναι τόσο ψηλά, όπως η Βέροια, η Καλλονή και άλλες. Μπορεί μια μικρή, όπως λέμε, ομάδα, να κερδίσει την μεγάλη. Θα έχει εκπλήξεις και μπορεί να είμαστε κι εμείς η έκπληξη και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός για μένα είναι η πιο δυνατή ομάδα και φέτος. Αλλά έχει και ευρωπαϊκά παιχνίδια και αυτό φαίνεται πως παίζει ρόλο μέχρι τώρα. Έχασε βαθμούς γιατί σκεφτόταν περισσότερο το Champions League. Είναι το φαβορί, αλλά υπάρχουν κι άλλες ομάδες, όχι μόνο μία ή δύο, που μπορούν να τον κοντράρουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags