Facebook Pixel Στο πλευρό του Καμαρά και ο ΠΣΑΠ
| 2014-11-12 18:13:00

Στο πλευρό του Καμαρά και ο ΠΣΑΠ

Στο πλευρό του Καμαρά και ο ΠΣΑΠ

Ο ΠΣΑΠ με ανακοίνωση του εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον Τζον Καμαρά της Λαμίας για την κλήση του σε απολογία από τη Football League εξαιτίας του περιστατικού με το μπλουζάκι για το μήνυμα για τον ιό Έμπολα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, είναι δεδομένο, γνωστό και κοινά παραδεκτό, ότι αγκαλιάζει με αγάπη και ενδιαφέρον το σύνολο των συναδέλφων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Σε όλους και σε κάθε τόνο, επαναλαμβάνουμε ρητά και κατηγορηματικά το αυτονόητο.

Εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές, εμείς οφείλουμε να δίνουμε, πάντα, το καλό παράδειγμα.

Ορισμένες φορές, ωστόσο, συμβαίνει να βρισκόμαστε μπροστά σε περιπτώσεις πράγματι ιδιαίτερες και ξεχωριστές.

Όπως συμβαίνει με τον συνάδελφο της Λαμίας Τζον Καμαρά, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από την αρμόδια επιτροπή της Football League, με βάση την αναφορά στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή, του μηνύματος που αναγραφόταν στη φανέλα του.

Τυπικά ορθή η διαδικασία. Μόνο τυπικά, ωστόσο…

Ο συνάδελφος από τη Σιέρα Λεόνε, εξέφρασε την αγωνία του και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για την πατρίδα του και τον ίδιο, σε σχέση με όσα έχουν αναφερθεί για την επέκταση και τις επιπτώσεις του ιού Εμπολα.

Ο Π.Σ.Α.Π. είναι στο πλευρό του Καμαρά και κάθε άλλου συναδέλφου, ο οποίος εκφράζεται, δίχως να προσβάλλει με τις ενέργειες, τις αντιδράσεις και τη στάση του.

Ο κανονισμός είναι σαφής.

Όμως, σαφέστερη όλων πρέπει να είναι η ευαισθησία και η κατανόηση μας για, εντός των ορίων, εξωτερικεύσεις συναισθημάτων από νέους ανθρώπους που, ειδικά τον τελευταίο καιρό, έχουν ακούσει πολλά και έχουν ταλαιπωρηθεί ακόμα περισσότερο.

Αρκετές έγνοιες είχε τον τελευταίο καιρό ο Καμαρά, ας μην του προστίθενται άλλες.

Δεν είναι διαφορετικός, είναι ένας από εμάς, όπως ΟΛΑ τα παιδιά που έχουν έλθει στην πατρίδα μας, για να βγάλουν το ψωμί τους.

Ολοι οι ποδοσφαιριστές, άλλωστε, για τον ίδιο…ιό, μιλάμε.

Αυτόν της αγάπης για το παιχνίδι μας, το ποδόσφαιρο."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags