Facebook Pixel "Είχα πρόταση από τον Άρη αλλά δεν ήταν καλό για το προφίλ μου"!
| 2014-11-12 19:20:00

"Είχα πρόταση από τον Άρη αλλά δεν ήταν καλό για το προφίλ μου"!

"Είχα πρόταση από τον Άρη αλλά δεν ήταν καλό για το προφίλ μου"!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λάζαρ. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη τόνισε πως είναι συνδεδεμένος με τον «Δικέφαλο» και ήταν πρόθυμος να κατεβάσει κατά πολύ τις απολαβές του μόνο και μόνο για να παραμείνει στην ομάδα, ενώ εξήγησε το γιατί δεν θα πήγαινε στον Άρη...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

«Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Προπονούμαι με τη Καλαμαριά, η αυτοπεποίθηση μου έχει επανέλθει και πάλι και το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα τη φετινή μεταγραφική περίοδο είναι ένα μάθημα για εμένα».

Για τους λόγους που δεν βρήκε ομάδα:

«Είχα πολλές προσφορές αλλά η πρώτη μου επιλογή ήταν να μείνω στον ΠΑΟΚ καθώς συνδέθηκα συναισθηματικά ενώ μου άρεσε η Ελλάδα. Είχα ακούσει πως υπήρχε περίπτωση να παραμείνω, περίμενα πάρα πολύ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η προσφορά δεν εκφράστηκε επισήμως και έμεινα χωρίς ομάδα. Μετά από 3 χρόνια είχα μεταφέρει τη πρόταση μου να ρίξω τις οικονομικές μου απαιτήσεις όσο χρειαζόταν γιατί έδωσα και τη ψυχή μου για αυτή την ομάδα και κάλυπτε απόλυτα τις φιλοδοξίες μου. Ό,τι και να έγινε θα παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ γιατί συνδέθηκα. Είχα προσφορές και τις τελευταίες μέρες αλλά είμαι διεθνής, έχω παίξει σε υψηλό επίπεδο και δεν κάλυπταν τις προσδοκίες μου. Διάλεξα να μείνω εδώ και να ξεκουραστώ. Δεν είναι θέμα χρημάτων, περίμενα τον ΠΑΟΚ επί μεγάλο χρονικό διάστημα και αν ήθελαν μπορούσαν να μου μιλήσουν».

Για το αν είχε πρόταση από τον Άρη:

«Είχα πρόταση από τον Άρη αλλά δεν ήταν καλό για το προφίλ μου. Στην Θεσσαλονίκη μπορώ να παίξω μόνο στον ΠΑΟΚ. Στο μέλλον μπορώ να παίξω οπουδήποτε αλλού αλλά όχι στον Άρη γιατί δεν θέλω να θεωρούμαι προδότης. Στη Ρουμανία δέχθηκα και πρόταση από αντίπαλο της Ραπίντ Βουκουρεστίου με πολλά λεφτά αλλά προτίμησα να μείνω εδώ».

Για τις άλλες προτάσεις που είχε από Ελλάδα:

«Είχα πολλές προτάσεις από Ελλάδα, αλλά έχω ένα όνομα, παίζω 12 χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο και δεν θέλω να παίξω σε χαμηλότερη κατηγορία γιατί μετά είναι δύσκολο να επιστρέψεις».

Για το αν προσπάθησε να μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ:

«Προσπάθησα αλλά δεν έβρισκα κανέναν. Θα μπορούσαν επί έναν χρόνο να μου κάνουν πρόταση για ανανέωση. Πολλές φορές αναρωτιόμουν τι έκανα λάθος γιατί είχα πολύ καλές σχέσεις με όλους. Έμαθα πως ο κ. Αναστασιάδης με ήθελε όταν ξεκίνησε στην ομάδα. Δεν κατηγορώ κανέναν απλά δεν έμαθα ποτέ τι ακριβώς συνέβη. Θα μπορούσαν να μου πουν πως θέλουν να παραμείνω με κάποιον τρόπο ή να μην παραμείνω καθόλου. Θα ήταν πιο επαγγελματικός τρόπος και θα έδειχνε σεβασμό στη προσφορά μου στην ομάδα τον οποίο πιστεύω πως άξιζα».

Για το αν παρακολουθεί τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ:

«Δεν βλέπω τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ γιατί νιώθω πολύ άβολα. Είδα μόνο το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα στη Τούμπα όπου πήγα και στο γήπεδο».

Για τη συμπεριφορά του κόσμου προς το πρόσωπο του:

«Ήταν απερίγραπτο συναίσθημα. Ένιωσα ικανοποίηση για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξε ο κόσμος».

 Για το αν θα μπορούσε να παίξει ακόμα στον ΠΑΟΚ:

«Καλύτερα να ρωτηθούν άλλοι για αυτό. Σέβομαι τους πρώην συμπαίκτες μου και τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ξέρω τι μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο. Πλέον, όλα αυτά είναι ιστορία».

Για το αν έχει «καψούρα» για τον ΠΑΟΚ:

«Μπορείς να το πεις και… καψούρα. Έχω αγαπήσει αυτή την ομάδα πάρα πολύ και έχω συνδεθεί μαζί της. Ήταν ένα διάστημα που δεν είχα πληρωθεί και με είχε ζητήσει ανταγωνιστική ομάδα. Είχα μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και φυσικά έμεινα. Το θέμα μου δεν ήταν τα λεφτά, έχω κάνει την αποταμίευση μου, το θέμα είναι πως ήθελα να μείνω σε αυτή την ομάδα».

Για το πώς προφέρεται το όνομα του:

«Είναι Λάζαρ όχι Λαζάρ. Μου αρέσει όμως και μου φαίνεται αστείο το πώς το λένε οι Έλληνες».

Για τον Ράζβαν Ρατς:

«Έχουμε καλές σχέσεις, είναι από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ και είναι λογικό γιατί έχει παίξει εθνική Ρουμανίας, στην Ισπανία και στην Σαχτάρ. Έχουμε επικοινωνία και μιλάμε».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο:

«Κάνουν τα πάντα σωστά. Το μόνο μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι και στα άσχημα αποτελέσματα να στηρίζουν την ομάδα και να σέβονται τους παίκτες. Στο ποδόσφαιρο μόνο ένας κερδίζει. Οι ποδοσφαιριστές στα σημαντικά παιχνίδια δεν σκέφτονται τα λεφτά. Κατά τα άλλα στηρίζουν την ομάδα τους, πηγαίνουν συνέχεια στο γήπεδο και αυτή είναι η έννοια του φιλάθλου».

Για το αν έχει παράπονο από κάποιον στον ΠΑΟΚ:

«Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον. Έχω τα καλύτερα συναισθήματα, είναι ευχαρίστηση που έπαιξα στον ΠΑΟΚ και οποιαδήποτε προσφορά και να μου έκαναν ή και να μου κάνουν στο μέλλον θα την αποδεχτώ επειδή έχω συνδεθεί και έχω αγαπήσει αυτή την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags