Facebook Pixel "Το ΠΑΟΚ-Βέροια και το Ολυμπιακός-Πανθρακικός αποτελούν παραδείγματα τέτοιων αγώνων"
| 2014-11-12 22:21:00

"Το ΠΑΟΚ-Βέροια και το Ολυμπιακός-Πανθρακικός αποτελούν παραδείγματα τέτοιων αγώνων"

"Το ΠΑΟΚ-Βέροια και το Ολυμπιακός-Πανθρακικός αποτελούν παραδείγματα τέτοιων αγώνων"

Με ανακοίνωσή της και με δηλώσεις του επικεφαλής της Federbet, η οργάνωση για την καταπολέμηση των στημένων αγώνων, αποκάλυψε περισσότερα για τις έρευνές της και έριξε ευθύνες σε παίκτες των φιλοξενούμενων

Αναλυτικά:

«Τις τελευταίες μέρες, ο ιός των "στημένων αγώνων" άγγιξε την καρδιά της ελληνικής πρώτης κατηγορίας. "Το ΠΑΟΚ vs Βέροια και το Ολυμπιακός vs Πανθρακικός αποτελούν παραδείγματα τέτοιων αγώνων", εξηγεί ο Γενικός Γραμματέας της Federbet, Φρανσέσκο Μπαράνκα, ο οποίος προσθέτει: "Η Fenderbet παρακολούθησε και στις δύο περιπτώσεις περίεργες κινήσεις στις αποδόσεις, με δυνατά στοιχήματα σε ασιατικές αγορές πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων".

Οι ανώμαλες κινήσεις και στα δύο ματς έδειξαν ότι τελικό αποτέλεσμα έδωσε τη νίκη στις γηπεδούχους με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός ήταν φαβορί, αλλά οι αποδόσεις του over και του handicap είχαν θεαματικές πτώσεις πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο λόγος για αυτή την πτώση προκαλείται από μαζικούς στοιχηματισμούς σε αποτελέσματα που από τη στιγμή που τελείωσαν τα ματς, έγιναν πραγματικότητα, προς έκπληξη όλων.

Δεν είναι αναγκαίο ότι συμμετείχαν ποδοσφαιριστές και από τις νικήτριες. Ωστόσο, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ποδοσφαιριστές της Βέροιας και του Πανθρακικού συμμετείχαν στο σκάνδαλο. Αυτό μπορεί να στηριχθεί από κάποια περίεργα γκολ που ο καθένας μπορεί να δει και στα δύο παιχνίδια.

«Ο ιός των στημένων προκαλεί ζημιά στο ελληνικό πρωτάθλημα», εξηγεί ο Μπαράνκα. Το γεγονός ότι μετά την αναφορά μας για χειραγώγηση στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Βέροια έγινε το ίδιο σε αυτό του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό αποτελεί μεγάλη ανησυχία για εμάς. Αυτή η κατάσταση δείχνει ότι οι παίκτες νιώθουν ότι υπάρχει ατιμωρησία.

Η Federbet είναι απολύτως διαθέσιμη σε ομάδες, ΜΜΕ και την Αστυνομία, προκειμένου να ξεκαθαριστούν οι ισχυρισμοί και οι αναφορές μας και να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες αν χρειαστεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags