Facebook Pixel Ο Κ. Βαϊμάκης για Φύσσα, Βόκολο, Ζιλμπέρτο και Χαλκιά!
| 2014-11-13 11:14:00

Ο Κ. Βαϊμάκης για Φύσσα, Βόκολο, Ζιλμπέρτο και Χαλκιά!

Ο Κ. Βαϊμάκης για Φύσσα, Βόκολο, Ζιλμπέρτο και Χαλκιά!

Ο Φύσσας, ο Βόκολος, ίσως ο Ζιλμπέρτο και ενδεχομένως ο Χαλκιάς, δεν είναι απλά επιστροφές «δικών μας παιδιών».

H επιστροφή του Λεωνίδα Βόκολου, που τελικά θα αναλάβει το πόστο του Νίκου Νταμπίζα, η προ μερικών εβδομάδων επιστροφή Τάκη Φύσσα, η πρόταση σε Ζιλμπέρτο Σίλβα να κλείσει ουσιαστικά την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και να αναλάβει πόστο το καλοκαίρι, ακόμα και η φημολογία για επιστροφή Κώστα Χαλκιά, δείχνει μια συγκεκριμένη τάση : να στελεχωθεί ο Παναθηναϊκός με «δικά του παιδιά μεν», αλλά και παιδιά που το κατέχουν το αντικείμενο - Φύσσας και Βόκολος είχαν μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο τιμ της Εθνικής, για τη σημασία και την ακτινοβολία του Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν χρειάζεται να πει κανείς και πολλά, ενώ για τον Κώστα Χαλκιά νομίζω πως οι περισσότεροι έχουν καλά λόγια να πουν ακούγοντάς τον να μιλάει ποδοσφαιρικά, όπου αποφεύγει και τις κορόνες και τις κοτσάνες.

 

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ τον Νίκο Νταμπίζα, που κύριος ήρθε και κύριος φεύγει, που άκουσε πολλά λόγω «ερυθρόλευκου» παρελθόντος αλλά δεν το έβαλε κάτω, που πέρυσι έκανε μεταγραφές που βγήκαν ως επί το πλείστον και φέτος δεν είχε τα ίδια ποσοστά επιτυχίας (έχοντας φυσικά να διαχειριστεί μικρότερο μπάτζετ φέτος, άρα και μικρότερη ευχέρεια κινήσεων), οι φίλοι της ομάδας νομίζω πως του οφείλουν ένα «ευχαριστώ» και όσοι τον έβρισαν μια «συγγνώμη». Λάθη έκανε, αλλά λάθη κάνουν μόνο όσοι δουλεύουν και αλάνθαστοι είναι όσοι κάθονται και κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς. Νομίζω ότι και για τον ίδιο είχε ψιλοκλείσει ο κύκλος εδώ και λίγους μήνες, άφησε έργο πίσω του, αλλά έφτιαξε και το βιογραφικό του στον Παναθηναϊκό. Και πλέον ο Λεωνίδας Βόκολος, θα πρέπει να σταθμίσει τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα, να συζητήσει με Φύσσα και Αναστασίου για τις θέσεις όπου χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, ενδεχομένως να κοιτάζουν τη λίστα με τα ονόματα που είχαν εντοπιστεί εδώ και καιρό και να προχωρήσουν όσο καλύτερα γίνεται τον Γενάρη.

 

ΑΝ ΕΙΝΑΙ να βρεθεί τρόπος να επιστρέψει κι ο Μαυρίας μετά τον Νίνη, ακόμα καλύτερα - από το καλοκαίρι έγραφα πόσο μου «κόλλαγε» η επιστροφή του Χάρη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που θα έδινε ταχύτητα και ενθουσιασμό από τη δεξιά πλευρά.

Αν υπάρχουν κι άλλοι στόχοι, σε άλλες θέσεις, με στοιχεία αλλά και κασέ που ταιριάζουν στο προφίλ της ομάδας, καλοδεχούμενοι. Μπορεί η Ευρώπη να τελείωσε, αλλά στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός είναι εντός στόχων και αν καταφέρει να παραμείνει ψηλά μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, τότε η μεταγραφική ενίσχυση θα είναι μιας πρώτης τάξης κίνηση να κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός ό,τι καλύτερο του αναλογεί.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags