Facebook Pixel Χάσμα με τον Κατσικά...
| 2014-11-13 17:47:00

Χάσμα με τον Κατσικά...

Χάσμα με τον Κατσικά...

Με τις έως τώρα εμφανίσεις του, ο Γιώργος Κατσικάς κατάφερε να κερδίσει "πόντους" στην εκτίμηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και να βάλει... μπρος μία κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται αυτή την περίοδο σε διαπραγματεύσεις, όμως ακόμα δεν έχει επέλθει η συμφωνία. Και αυτό γιατί η πλευρά του Κατσικά δε φαίνεται να έχει μείνει ικανοποιημένη από την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες κυμαίνεται από 150 έως 170 χιλιάδες ευρώ ετησίως, συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους επίτευξης ατομικών και ομαδικών στόχων.

Το γεγονός μάλιστα πως από τη μία ο ΠΑΟΚ δε δείχνει να "καίγεται" για την παραμονή του Κατσικά στην Τούμπα και από την άλλη η πλευρά του ποδοσφαιριστή από την άλλη φαίνεται να εκτιμά πως μπορεί και να προκύψει καλύτερη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, καθιστά αμφίβολο το αν τελικά βρεθεί η "χρυσή τομή" μεταξύ τους.

Μάλιστα, παραμονές του αγώνα με τη Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι", ο εκπρόσωπος του Γιώργου Κατσικά διοχέτευε σε φιλικούς προς αυτόν κύκλους πως στο γήπεδο επρόκειτο να βρεθούν σκάουτερ δύο αγγλικών ομάδων για τον υψηλόσωμο στόπερ.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο όλες οι κινήσεις των δύο πλευρών να αφορούν την άσκηση πίεσης για δικό τους όφελος, όμως η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά λεπτή, με τον ΠΑΟΚ να μην αποκλείει το ενδεχόμενο πλέον να ξεκινήσει κουβέντα για την …απόσυρση του παίκτη στα πιτς.

Κάτι που δεν μπορεί να συμβεί αυτή τη περίοδο λόγω έλλειψης λύσεων στο κέντρο της άμυνας, όμως η επιστροφή του Γιώργου Τζαβέλλα από τον τραυματισμό του δίνει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση τον Άγγελο Αναστασιάδη. 

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags