Facebook Pixel "Με αυτούς εκνευρίστηκα στη συνέντευξη Τύπου"!
| 2014-11-14 17:58:00

"Με αυτούς εκνευρίστηκα στη συνέντευξη Τύπου"!

"Με αυτούς εκνευρίστηκα στη συνέντευξη Τύπου"!

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην Ιταλία εξήγησε τους λόγους για το ξέσπασμά του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ηρακλή το 2005!

Ο Μαλεζάνι έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο “Vighini Show” εξηγώντας πως εκνευρίστηκε από την συμπεριφορά τριών Ελλλήνων δημοσιογράφων.

“Βιώσα μία σπουδαία εμπειρία στην Ελλάδα και αποχώρησα για οικογενειακούς λόγους. Μετά την Φιορεντίνα και την Βερόνα ήταν το κατάλληλο περιβάλλον για να εργαστώ όπως επιθυμούσα”, τόνισε αρχικά ο έμπειρος προπονητής για να προσθέσει:

“Μιλούσα με τον κ. Βαρδινογιάννη κάθε μέρα και είχαμε άψογη σχέση. Ήμουν καλά στον Παναθηναϊκό”. Ο Μαλεζάνι δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην περιβόητη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ηρακλή, όπου έχασε την ψυχραιμία του.

“Τα πράγματα βελτιώθηκαν όταν αρχίσαμε να κερδίζουμε. Οι οπαδοί δεν τα είχαν βάλει μαζί μου αλλά με τον πρόεδρο. Όλοι περίμεναν τότε πως θα απολυθώ, ανάμεσα τους και τρεις δημοσιογράφοι που γελούσαν. Με αυτούς εκνευρίστηκα στη συνέντευξη Τύπου”.

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Αλμπέρτο Μαλεζάνι

Θυμηθείτε και το... μυθικό ξέσπασμα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags